PALI SA METKOM U CEVI ZA LUKU BOJOVIĆA! Uhapšena petorica iz "vračarskog klana"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

11.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

PALI SA METKOM U CEVI ZA LUKU BOJOVIĆA! Uhapšena petorica iz "vračarskog klana"! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: YouTube/Printscreen

Srpski telegraf u izdanju za subota 11. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

IZETBEGOVI]EV RATNI SAVETNIK, PROFESOR SA HARVARDA, OTKRIO: RADIM NA UKIDANJU SRPSKE 20 GODINA!

Glavni cilj rezolucije o genocidu u Srebrenici, koju pokušavamo da izguramo u Generalnoj skupštini UN (GS UN), jeste namera ukidanja Republike Srpske, priznao je Frensis Bojl, profesor međunarodnog prava sa Harvarda i ratni savetnik Alije Izetbegovića.
 

ISPOVEST PORODICE POVREĐENE DEVOJČICE! BOŽE, SAMO NEKA ANJA PREŽIVI!

Dva dana posle jezive nesreće u Kuršumliji, kad se polomio i srušio rungišpil sa 13 tinejdžera, nižu se stravične priče očevidaca i dece koja su, srećom, preživela dramu. Lekari iz Klinčkog centra u Nišu i dalje se bore za život najteže povre|ene Anje B. (12) i uspeli su da joj stabilizuju stanje. Policija i tužilaštvo pokrenuli su istragu.

ŠOK-PRIČA IZ BRITANIJE! ĐAK (15) DOBIO DETE SA SVOJOM NASTAVNICOM! Sude joj i za odnos sa njegovim drugom!

U Velikoj Britaniji zabranjen je intimni odnos odraslih s mlađima od 16 godina, a kad je reč o nastavnicima, ta granica se odnosi na 18-godišnjake. Zato ona tvrdi da su obojica imali već 16 godina kad je ušla u vezu s njima, u nadi da će joj sud izreći blažu kaznu. Prvog dečaka zavela je tako što ga je odvela u prodavnicu i kupila mu "Gučijev" kaiš od 430 funti.

 

TEJA DORA VEČERAS NASTUPA U FINALU! EVROVIZIJA U SENCI VELIKIH SKANDALA!

U subotu 11. maja, u 21 čas, na Prvom programu, u direktnom prenosu iz Malmea, pratićemo finale 68. takmičenja za Pesmu Evrovizije. Nakon uzbudljivih nastupa u polufinalima borba za presti`nu nagradu - trofej Evrovizije, nastavlja se u finalu, u kojem se takmiči 26 izvođača. Predstavnica Srbije Teja Dora sa numerom "Ramonda" nastupa u drugoj polovini finala pod rednim brojem 16. Teja Dora je za medije posle prolaska u finale otkrila da je sve moguće, pa čak i njena pobeda, te da će slaviti u svakom slučaju.

 

PALI SA METKOM U CEVI ZA LUKU BOJOVIĆA! Uhapšena petorica iz "vračarskog klana"

U centru Beograda, na Vračaru, posle višemesečnog operativnog rada i prikupljanja dokaza, juče je sprečeno ubistvo Luke Bojovića, kog su mediji krstili kao jednog od novih vo|a "škaljarskog klana". Uz njega, meta ubica navodno je trebalo da bude i Radomir Boban Baćović iz Nikšića, kog crnogorski mediji tako|e svrstavaju u šefove ovog klana.

 

 

DANAS POKLON: DODATAK SUPER ENIGMA

Republika

Foto: Republika

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 11. maj 2024.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading