Mozzart već izbacio kvote za Katar: Kladi se prvi na svetu na Svetsko prvenstvo

Autor:

Sport

01.04.2022

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmice Svetskog prvenstva su već u Mozzartovoj ponudi

Mozzart već izbacio kvote za Katar: Kladi se prvi na svetu na Svetsko prvenstvo

Foto: Starsport

Kladionica Mozzart lider je u klađenju na našim prostorima, a da je tako još jednom je potvrdila jer je svojim igračima već obezbedila mogućnost da se klade na utakmice grupne faze Svetskog prvenstva u Kataru.

Sve utakmice grupne faze svetske smotre već sada su u Mozzartovoj ponudi, te je između ostalog moguće kladiti se na utakmicu Srbije protiv Brazila, Kameruna i Švajcarske. Kvota da će Orlovi savladati Selesao na premijeri je 6,00, kvota na Brazil je 1,60, a na remi 3,80.

Za razliku od duela prvog kola, na narednom koraku, protiv Kameruna, Srbija će sa znatno većim šansama ući u duel te je kvota na pobedu protiv afričkog predstavnika 1,95. Konačno, u duelu sa Švajcarskom kvota na pobedu Orlova je 2,55.

Podsetimo, u bogatoj ponudi Mozzart u okviru specijala za Svetsko prvenstvo svojim igračima nudi i priliku da tipuju na plasman Srbije na Mundijalu u Kataru, a kvota da će Orlovi osvojiti planetarnu krunu je 150.

Takođe, Mozzart je pokrenuo nagradnu igru u kojoj će 122 učesnika biti nagrađena putom u Katar i kartama za utakmicu Orlova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading