POTPUNI SUNOVRAT PARTIZANA: U crno-bele niko ne veruje - Večiti derbi ovo ne pamti!

Autor: Kup Zvezda Partizan Polufinale Kvote

Sport

24.04.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoverenje u ekipu iz Humske, sve je veće.

POTPUNI SUNOVRAT PARTIZANA: U crno-bele niko ne veruje - Večiti derbi ovo ne pamti!

Foto: FK Partizan

Tenzija Večitog derbija sve se više oseća kako vreme prolazi i kako se približava početak meča.

Sve oči sportske javnosti večeras će biti usmerene na stadion "Rajko Mitić" gde će Crvena zvezda po drugi put u samo četiri dana dočekati Večitog rivala Partizan, ali se čini da gotovo nikada puleni trenera vladana Milojevića nisu smatrani većim favoritom.

Navedeno potvrđuju i kladionice. Već tokom prepodneva je bilo jasno, ako je verovati kvotama, koja ekipa će biti izvesni učesnik finala. a kako se približava prvi zvižduk delioca pravde Miloša Milanovića iz Ćuprije, situacija po crno-bele je sve lošija.

U ovom momentu kvota na pobedu crveno-belih ostala je ista i iznosi 1.40. Za razliku od prethodnog preseka, povećana je i kvota za nerešeni ishod, koja sada iznosi 5.10, umesto jutrošnjih 5.00, a isto talo značajno je porasla i kvota na pobedu Partizana i ona u ovom momentu iznosi, za derbi prilike, neverovatnih 7.95.

Foto: AdmiralBet

Sunovrat Partizana je nastavljen

 

Ostaje da se vidi da li kladionice poseduju dodatne informacije, s obzirom da još uvek vlada velika npoznanica u kakvom sastavu će crno-beli istrčati na teren Marakane.

Podsetićemo samo da je FK Partizan tokom jučerašnjeg dana izdao zvanično saopštenje u kojem je potvrđeno da će nastupiti na večerašnjem susretu, ali su u jednom delu saopštenja ipak ostali tajanstveni i ostaje da se vidi kakav će to revolt i protest prirediti:

- Sportska javnost je u kratkom periodu mogla da posvedoči sramnom tretmanu kluba i naših igrača od strane sudije Pavla Ilića, koji je bestidno i po nalogu režirao krajnje rezultate poslednja dva "večita derbija". Za sudijskog diletanta Ilića (u rodnom Kragujevcu poznatog kao osvedočenog "zvezdaša", o čemu postoje i fotografije dotičnog u majici sa obeležjima tog kluba), jedini cilj u dve utakmice bio je ne dozvoliti nadmetanje aktera po pravilima fudbalske igre, već samo i jedino onemogućiti igrače Partizana da trijumfuju! Sudija Ilić, koji je poslat po nalogu FSS i predsednika sudijske organizacije, da svojim sramnim sudjenjem kreira krajnji rezultat u korist jednog tima, uz vredjanje, bahaćenje i odsustvo obraza i morala, nikada više ne bi smeo da bude akter najveće utakmice koju srpski fudbal ima! FK Partizan će zbog sveukupnog tretmana kluba u organima FSS, na sutrašnjoj utakmici iskazati revolt i protest na poseban način i zahtevati da se odnos prema našem klubu hitno promeni, u skladu sa značajem koji FK Partizan ima za srpski fudbal - istakli su crno-beli u saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading