SUNOVRAT LEGENDE: Dežurni GREJAČ klupe - golgeter NAPUŠTA crveno-bele

Autor:

Sport

01.03.2022

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golgeter napušta Atletiko?

SUNOVRAT LEGENDE: Dežurni GREJAČ klupe - golgeter NAPUŠTA crveno-bele

Foto: Tanjug/AP

Luis Suarez

Urugvajski igrač Luis Suarez je na fantastičan način započeo svoj boravak u Atletiko Madridu, nakon napuštanja Barselone, 2020. godine.

U svojoj prvoj sezoni je osvojio Primeru sa madridskim klubom, postigavši 21 gol na 32 utakmice. Ipak, ove sezone je njegov kontinuitet opao.

35-godišnji Urugvajac je ove sezone postigao devet golova i tri asistencije na 25 utakmica, ali to je razočaravajuća statistika u poređenju sa prošlom sezonom. Takođe, nije imao sreće ni sa povredama, koje su isprekidale njegove nastupe za Atletiko.

 

 

Njegov ugovor bi trebao da istekne ovog leta, tačnije 30. juna, ali čelnici Atletika se još nisu jasno izjasnili o Suarezovoj budućnosti. 

- Sezona još nije gotova i trenutno ne razmišljamo o tome. On je jednako bitan kao i svaki drugi igrač u timu - izjavio je predsednik kluba, Enrike Serez.

Ipak, u slučaju da Atletiko ne produži ugovor napadaču, on zasigurno neće dugo biti slobodan agent. Za njegove usluge su se već zainteresovali brojni klubovi poput američkog Inter Majamija, Sevilje, Aston Vile, Botafogo, a interesovanje je pokazao i Ajaks, što dovodi mogućnost Suarezovog povratka u Amsterdam nakon više od deset godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading