BOMBETINA TRESE HUMSKU: As crveno-belih OD LETA u Partizanu!

Autor:

Sport

05.02.2022

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je ove zime želeo da u svoje redove vrati defanzivca Svetozara Markovića, ali je realizacija tog posla odložena za leto, rekao je funkcioner crno-belih Ivica Iliev.

BOMBETINA TRESE HUMSKU: As crveno-belih OD LETA u Partizanu!

Foto: Starsport

Duel Markovića i Falčinelija

Iliev je poručio da je letnja pijaca pravi tajming za popularnog Svetu, kome bi to bio već treći mandat u Humskoj.

Sveta je dosta dao Partizanu u oba navrata kada je bio. Mi uvek razmišljamo o potencijalnim povratnicima, kvalitetnim igračima, međutim, njegova situacija nije čista. A, Partizan je u ovom trenutku pokriven na svim pozicijama. Njegovi kvalitetu su nam dobro poznati, imamo pozitivno mišljenje o njemu, ali Marković je neko ko je potencijalno potreban klubu od leta. Da smo sada u letnjem prelznom roku, verovatno bismo se drugačije ponašali. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom naših odbrambenih igrača, teško da može bilo šta da se desi u ovom prelaznom roku - izjavio je Iliev, a zatim je pojasnio:

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković na listi želja aktuelnog viceprvaka Srbije

- Znam sada koje će nam pozicije biti potrebne na leto. Ali, dosta toga će zavisiti od završetka sezone, od rezultata koji ćemo postići. Isto važi i kada su produžeci ugovora u pitanju. U narednom periodu ćemo krenuti u razgovore sa većinom igrača kojima ističu ugovor, stavićemo sve na sto, naše i njihove ambicije. Ono što smo uveli i što će zavisiti i u budućosti je da će dosta toga zavisiti prvo od rezultata koji budemo ostvarili - kazao je Ivica Iliev.

Podsetimo da je 21-godišnji štoper prošle sezone igrao za "Parni valjak", kao pozajmljen igrač od strane pirejskih crveno-belih, a činio je sjajan tandem sa reprezentativcem Crne Gore Igorom Vujačićem. Sva je prilika da će "Grobari" imati prilike da ga ponovo gledaju u crno-beloj opremi...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading