VEĆ JE OTPUTOVAO: Ben OTIŠAO u Saudijsku Arabiju!

Autor:

Sport

01.01.2022

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

El Fardu Ben, ofanzivac Crvene zvezde doneo je odluku da i u budućnosti nosi crveno-beli dres.

VEĆ JE OTPUTOVAO: Ben OTIŠAO u Saudijsku Arabiju!

Foto: Starsport

El Fardu Ben

Nju može da promeni samo "izuzetna" ponuda iz inostranstva, ali bivši as Olimpijakosa ističe da se sa porodicom oseća odlično u Beogradu.

Mogu da otkrijem da ostajem u Zvezdi i to je moj plan. Nekada može da dođe poziv za prelazak, ali samo ako je nešto posebno onda mogu da vagam. Ipak, ušao sam u godine kada nema potrebe za nekim potezima. Ovde me vole i moja porodica se super oseća u Beogradu - izjavio je krilni napadač.

Ben će tokom januara predstavljati Komorska Ostrva na Afričkom kupu nacija, a sa saigračima iz nacionalnog tima već je otputovao u Saudijsku Arabiju, na pripreme za kontinentalni šampionat.

Republika

Foto: Starsport

Igraće protiv Kange - El Fardu Ben

- Okupili smo se u Saudijskoj Arabiji i Novu godunu ćemo dočekati zajedno na priprema za Afrički kup. Ostvarili smo istorijski uspeh samim plasmanom, ali imaćemo tri meča u kojima hoćemo da se pokažemo - dodao je El Fardu Ben.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading