MOGUĆI TIM PARTIZANA ZA FLORU: Stanojević vraća PREKALJENOG asa!

Autor: Republika

Sport

29.09.2021

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan čeka utakmica sa Florom u Ligi konferencija.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Crno-beli su odlično startovali trijumfom nad Anortozisom na Kipru, a do pred duel sa Gentom dolazi ekipa koja je objektivno najslabija u grupi B.

Partizan ima pritisak očiglednog favorita i bilo šta osim ubedljive pobede bilo bi vredno stavljanja prsta na čelo.

Što se tiče sastava koji bi trener Stanojević izveo na teren, sigurno će se opredeliti za iskusniji sastav, koji će se rutinerski nositi sa pritiskom.

Na desnom krilu bi umesto odličnog Nikole Terzića trebalo da izađe Lazar Marković, odmoran posle propušzanja dva superligaška meča.

Na suprotnoj strani od Markovića valja videti Kvinsija Meniga, koji je blistao protiv Spartaka i proglašen je sa pravom za najboljeg igrača 11. kola Superlige Srbije.

Miloš Jojić je opasniji u napadu od Aleksandra Šćekića, te će on biti u tandemu sa Sašom Zdjelarom na mestu zadnjeg veznog.

Mesto desnog beka zauzeće Živković umesto standardnog Miljkovića. Sve ostale pozicije i imena su odavno poznati i neizostavni delovi u igri Aleksandra Stanojevića.

Potencijalna postava Partizana protiv Flore:

Popović- Živković, Vujačić, Saničanin, Obradović - Zdjelar, Jojić - Natho Marković, Menig - Gomeš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading