STANOJEVIĆ OTKLONIO SVE DILEME: Poznato da li će igrati Rikardo!

Autor:

Sport

29.09.2021

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipu Partizana sutra očekuje meč drugog kola novoformiranog UEFA takmičenja Lige konferencija a protivnik je ekipa Flore.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

Tim povodom održana je i konferencija za medije na kojoj je prisustvovali trener crno-belih Aleksandar Stanojević i prvotimac Partizana Marko Živović. 

- Igramo utakmicu koja može dosta da nam pomogne da prezimimo u Evropi.  Igramo protiv jedne estonske ekipe koja ima četrnaest reprezentativaca. Koja ima dosta internacionalnog iskustva. Nama pobeda mnogo znači za zimu u Evropi.  Tako da ćemo dati sve od sebe da potvrdimo dobru igru iz prve utakmice - izjavio je Stanojević. 

Strateg crno-belih je zatim odgovorio na važno pitanje koje se tiče napada Parnog valjka. Imajući u vidu da su na prethodnoj utakmici učestvovali i Rikardo i Mening.

- Ne želim da otvaram karte prerano. Sigurno je da su u dobroj formi. Flore sigurno neće igrati bunker. Mi smo ipak Partizan, favoriti smo. Idemo u dobrom pravcu. 

Stanojević je zatim otkrio i u kakvom su stanju kapiten Partizana Lazar Marković koji je propusti dva prethodna susreta crno-belih kako i napadač Rikardo Gomeš koji je imao problema sa povredom.

- I Marković je spreman i Rikardo. Tako da su u konkurenciji za tim - zaključio je Stanojević. 

Meč Partizan - Flora na programu je u četvrtak od 18.55 na stadionu u Humskoj.  

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading