EMOTIVNIJE NIJE MOGLO: Igrači Partizana pobedu posvetili Lutovcu (VIDEO)

Autor:

Sport

13.08.2021

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Aleksandar Lutovca nije mogao da izađe na teren zbog porodične tragedije.

Foto: Starsport

 
Republika

Foto: FK Partizan

 

Ekipa beogradskog Partizana uspela je da nakon drame i penal serije savlada ruski Soči sa 4:2 i plasira se u plej-of rundu UEFA lige Konferencija gde ih čeka portugalska Santa Klara.

Ovoj pobedi prethodila je porodična tragedija Aleksandra Lutovca. 

Podsetimo se, beku Partizana je preminuo otac neposredno pred meč sa Sočijem, te on iz tog razloga nije mogao da bude uz svoj tim, ali su njegovi saigrači nakon važne pobede poslali poruku podrške, kako kažu, članu porodice! 

- Ova pobeda je za Aleksandra Lutovca! Mi smo porodica i uz tebe smo, saosećamo sa tobom. Gurala nas je energija da danas moramo da pobedimo zbog tebe i to nam je Bog vratio - rekao je Aleksandar Miljković. 

Ništa manje emotivan nije bio ni kapiten Saša Zdjelar. 

- Naporna i teška utakmica je iza nas, primili smo dva gola iz dva šuta, a bili smo bolji. Jako mi je teško da pričam, večeras smo igrali samo za Saleta Lutovca i ova pobeda ide njemu, potrebna mu je podrša i ovo večeras je bilo za njega - izjavio je Zdjelar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading