JUVENTUS NA RASKRSNICI: "Stara dama" neodlučna između Pirla i zaboravljenog genija!

Autor:

Sport

22.02.2021

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po svemu sudeći, Andrea Pirlo biće samo privremeno rešenje na klupi Juventusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hoće li Pirlo dobiti priliku da se domogne trofeja Lige šampiona, ili će ga zameniti zaboravljeni mag?

Andrea Pirlo preuzeo je neslavnu titulu od Mauricija Sarija te nakon 21 susreta na klupi Juventusa ima najgori ostvareni rezultat u proteklih deset sezona Serije A.

Pirlo je na klupu Juventusa seo kao goruće rešenje predsednika Anjelija u trenutku kada italijanski prvak nije imao dugoročnu opciju za naslednika Sarija. Pirlo je povučen s pozicije trenera mladog tima, a mnogi su njegovo imenovanje shvatili kao prelazno rešenje dok ne dođe „kapitalac“.

Na kraju bi se to moglo i dogoditi, a kao trener koji bi trebalo da preuzme Juventus na duže staze J spominje se, ni manje ni više nego, Leonardo Žardim.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leonardo Žardim

Portugalski trener proslavio se na klupi Monaka s kojim je osvojio Ligu 1 ispred moćnog PSŽ-a i igrao polufinale Lige šampiona. Žardim je bez angažmana od kraja 2019. kada je po drugi put napustio klupu kluba iz Kneževine.

Iako su ovo još uvek samo spekulacije, Žardim je u nekoliko navrata istakao da čeka poziv nekog velikog kluba i da je spreman preuzeti klub u kojem će dobiti priliku da napravi veliki projekt, od početka do kraja.

S obzirom na to kroz kakvo razdoblje Juventus trenutno prolazi, teško da postoji bolji klub u ovom trenutku za portugalskog stratega.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ukoliko ode, kao zamenu u "staroj dami" vide Leandra Žardima

Hoće li spekulacije na kraju prerasti u nešto ozbiljnije, saznaćemo uskoro, ako ne pre, onda na leto kad će se kockice posložiti same od sebe…

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading