EKSKLUZIVNO, "GROBARI" SU ČEKALI NAPADAČA! Sanogo POTPISUJE u roku od dva dana, plata 1.000.000 evra!

Autor:

Sport

12.01.2021

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ništa od Partizana - Jaja Sanogo pred potpisom za Kairat

Francuski napadač Jaja Sanogo (27) nalazi se na pragu novog kluba. Kako ekskluzivno saznajemo, bivši centarfor Arsenala karijeru će nastaviti u Kairatu, ekipi koja je svojevremeno eliminisala Crvenu zvezdu u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Sanogo je povezivan sa Partizanom, što su nam dobro obavešteni menadžerski klubovi i potvrdili, ali "zapelo" je oko plate. Francuz je od kluba iz Humske tražio milion evra po sezoni, što je za crno-bele bilo previše, ali ne i za aktuelnog prvaka Kairata.

Takođe, nekadašnjeg asa Arsenala je tražio i Osijek, ali se njegovom angažmanu usprotivio trener hrvatskog vicešampiona Nenad Bjelica.

Sanogo će sa Kairatom potpisati jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produžetka saradnje na još godinu dana.

Podsetimo, Jaja Sanogo je ponikao u Okseru, a važio je za jednog od najvećih talenata evropskog fudbala. Prošao je sve mlađe selekcije "trikolora", a 2013. godine ga je kupio Arsenal. Na "Emiratima" se nije najbolje snašao, pa su usledile pozajmice u Kristal Palas, Ajaks i Čarlton Atletik, a od 2017. je nosio dres Tuluza za koji je na 63 utakmice u 12 navrata zatresao mrežu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading