Alonso izabrao najboljeg kolegu: "Sa njim niko ne može"

Autor:

Sport

11.05.2020

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni španski vozač Fernando Alonso pre dve godine oprostio se od Formule 1, ali poručio je da je moguće da se naredne sezone ponovo vrati u bolid.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fernando Alonso

Alonso je u Formuli 1 debitovao još 2001. godine na Velikoj trci Australije, a dva puta je bio prvak sveta sa ekipom Renoa. On se u intervjuu za španske medije prisetio vremena dok je bio u Formuli 1 i otkrio ko je najbolji timski kolega koga je imao.

 - Najbolji kolega? Mislim da je jedan od najboljih svih vremena ĐanKarlo Fisikela. Osvojio sam titulu sa Renoom i atmosfera u ekipi jednostvno je bila neverovatna - rekao je Alonso i dodao:

 - On je zaista sjajan čovjek i uvek se rado prisećamo naših trka u toj ekipi. Imao sam dosta sjajnih kolega u ekipama. Bio je tu Baton u MekLarenu, Jarno Truli... kolege koje sam imao u Tojoti su bile sjajne jer sam tu mnogo naučio.

Alonso je poručio da još uvek razmišlja o tome da se vrati u Formulu 1 i da će to sigurno uraditi ukoliko dođe prava ponuda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading