ŠOK IZJAVA LJUBIMCA DELIJA: Ne bih igrao za reprezentaciju ni da me pozovu!

Autor:

Sport

17.09.2022

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji košarkaš Zvezde i veliki ljubimac Delija dao je vrlo jasan stav koji se tiče njegovog igranja za reprezentaciju Srbije.

ŠOK IZJAVA LJUBIMCA DELIJA: Ne bih igrao za reprezentaciju ni da me pozovu!

Foto: Starsport

Čarls Dženkins, koji je dres Crvene zvezde nosio ukupno četiri sezone u tri navrata, rekao je da ne bi igrao za Srbiju, čak i kada bi mu stigao poziv.

-  Iskreno, ne bih igrao za Srbiju ni da me pozovu. Da, imam pasoš, ali vi Srbi ste ponosan narod. Ljudi žele da za reprezentaciju igraju igrači rođeni u Srbiji. Ne bih čak ni razmišljao o tome, nikada ne bih to učinio, poštujem stav Srba o tome. Slali su mi poruke na društvenim mrežama povodom toga, ali Srbija ima pregršt talentovanih igrača koji rastu, razvijaju se i treba da dobiju šansu. Ne bih voleo da se nađem u takvoj situaciji. Kada bi se to u teoriji dogodilo, neki bi bili srećni da me vide u dresu Srbije, neki ne bi, to je preveliki pritisak, igranje za drugu reprezentaciju, izjavio je Dženkins u intervjuu za "Mondo".

Republika

Foto: Starsport

 

Srbija je prvenstvo Evrope završila u osmini finala, nakon razočaravajućeg poraza od Italije. Tokom prvenstva se tema stranca vrlo često spominjala, međutim Srbija je, čini se, jako daleko od te ideje. 

U sutrašnjem finalu od 20:30 sastaju se Francuska i Španija, predvođena naturalizovanim Lorencom Braunom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading