HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. 3. - Vodolije uznapredovale na poslu, Device konačno prevazišle nesuglasice sa partnerom

Autor:

Lifestyle

19.03.2020

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro, vreme je da malo pogledamo i u nebo... Planeta levo, planeta desno, konstalacija ovde, konstelacija onde - toliko je toga što nam zvezde govore, međutim - da li znamo to i da protumačimo? Doduše, ako i ne znamo, nije strašno - tu su astrolozi da nam pomognu i otkriju kako da delamo, da li da se danas malo više pazimo, ili da kroz život radosnim korakom gazimo!

RepublikaFoto: shutterstock/ilustracija emit 24

Rakove očekuje jako važan sastanak na poslu sa poslodavcima koji će se završiti veoma uspešno, dok se Bikovima preporučuje da obrate pažnju u saradnji sa inostranstvom jer će biti blagog zastoja.

Slobodni Ovnovi će upoznati srodnu dušu na poslu, a raspoložene Škorpije očekuje strastvena avantura koja će im razbuditi sva čula i pre proleća.

Jarčeve očekuje negativna atmosfera sa svojim partnerom  zbog nesporazuma oko novca, dok će se slobodni Lavovi zaljubiti na prvi pogled.

Ovde možete da pročitate vaš kompletni dnevni horoskop.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading