KLUPKO "LANCA PROSTITUCIJE" SE POLAKO ODMOTAVA! Pajtaš braće Panić SVE PRIZNAO na sudu: Organizovali mrežu za podvođenje žena pod okriljem SALONA ZA MASAŽU!

Autor:

Hronika

12.02.2024

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez oklevanja sve priznao.

KLUPKO "LANCA PROSTITUCIJE" SE POLAKO ODMOTAVA! Pajtaš braće Panić SVE PRIZNAO na sudu: Organizovali mrežu za podvođenje žena pod okriljem SALONA ZA MASAŽU!

Foto: Hronika

Osumnjičeni u lancu prostitucije V. S. je prilikom saslušanja rekao da se kaje zbog svojih radnji, te ispričao svaki detalj, svoju ulogu u organizovanju prostitucije, ali i  ulogu braće Panić i radnje koje su oni preduzimali.

On je tužiocu bez oklevanja rekao da priznaje delo da ce objasniti sve sto je učnio a sam njegov iskaz je od velikog značaja za dalji tog postupka.

Takođe, sud, prilikom određivanja pritvora ceni sve okolnosti, priznanje okrivljenog i postojanje zakonskih osnova za određivanje pritvora, koji razlozi su pošto je priznao svoje radnje te objasnio radnje koje su preduzimali braća Panic, kod V.S. po zakonu izostali.

Podsetimo, Miloš i Uroš Panić, zajedno s V.S., mesecima unazad organizovali su mrežu za podvođenje žena na tri lokacije u Beogradu, ostvarujući mesečni prihod od preko 30.000 evra.

Sve do najsitnijih detalja planirali su svoj "posao", pri čemu su saloni za masažu, koji su samo bili paravan za prostituciju, bili registrovani na ime V. S. kao jedinog vlasnika. Na jednom od snimaka sa društvenih mreža, braća Panić su svog uhapšenog prijatelja opisivali kao "makroa".

- Osumnjičenima se stavlja na teret da su na teritoriji GO Zemun i GO Savski venac navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara, ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koja su se javljale oštećene - saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading