ALBANAC NAPRAVIO HAOS U CENTRU PRIŠTINE! Policija htela da mu oduzme kalašnjikov - on hteo da ih prebije!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

10.01.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni će biti podvrgnut daljoj pravnoj proceduri.

ALBANAC NAPRAVIO HAOS U CENTRU PRIŠTINE! Policija htela da mu oduzme kalašnjikov - on hteo da ih prebije!

Foto: Tanjug/AP

U centru Prištine, policija tzv. Kosova izvršila je raciju tokom koje je zaplenila jednu automatsku pušku tipa AK-47 i pištolj. Osumnjičeni Kosovski Albanac tokom racije je prema policiji pružao otpor i pretio, ne dozvoljavajući im da izvrše pretres kuće.

U saopštenju policije navodi se da je, uz podršku nadležnog tužioca, ipak izvršen pretres, a oduzeto oružje upućeno je u redovnu proceduru. Osumnjičeni će biti podvrgnut daljoj pravnoj proceduri.

U istom policijskom izveštaju se beleži hapšenje jedne osobe u Prištini, kod koje je pronađeno 329 grama marihuane, vaga i kese sa semenom kanabisa. Na osnovu odluke nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Kosovska policija

Podsetimo, u incidentu koji se odigrao u Prizrenu, jedna osoba je povređena u pucnjavi koja je usledila nakon sukoba dve grupe muškaraca. Prema policijskom saopštenju, pucnjava se dogodila oko 17:10 časova u bolničkom naselju u Prizrenu.

Sukob je izbio nakon tuče između dve grupe muškaraca, a jedna osoba je ranjena u nogu. Hitna medicinska pomoć je brzo intervenisala i prevezla povređenu osobu u bolnicu, gde je dobila potrebnu medicinsku pomoć.

Pet osoba koje su učestvovale u tuči su uhapšene na licu mesta. Policija je pronašla čauru, pretpostavljajući da je ispaljena iz pištolja. Osumnjičeni će biti saslušani nakon hapšenja, dok je istraga u toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading