OPSADNO STANJE U PRIZRENU! Grupa muškaraca otvorila vatru u civilnom naselju - ima povređenih!

Autor: Sanja Bojanovic

Hronika

09.01.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravična pucnjava u Prizrenu.

OPSADNO STANJE U PRIZRENU! Grupa muškaraca otvorila vatru u civilnom naselju - ima povređenih!

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

U jučerašnjem incidentu koji se odigrao u Prizrenu, jedna osoba je povređena u pucnjavi koja je usledila nakon sukoba dve grupe muškaraca. Prema policijskom saopštenju, pucnjava se dogodila oko 17:10 časova u bolničkom naselju u Prizrenu.

Sukob je izbio nakon tuče između dve grupe muškaraca, a jedna osoba je ranjena u nogu. Hitna medicinska pomoć je brzo intervenisala i prevezla povređenu osobu u bolnicu, gde je dobila potrebnu medicinsku pomoć.

Pet osoba koje su učestvovale u tuči su uhapšene na licu mesta. Policija je pronašla čauru, pretpostavljajući da je ispaljena iz pištolja. Osumnjičeni će biti saslušani nakon hapšenja, dok je istraga u toku.

Foto: Tanjug/AP/Dejan Simicevic

Kosovska policija

Podsetimo, pripadnici srpskih službi bezbednosti, u saradnji sa carinom, sprečili su još jedan pokušaj krijumčarenja oružja i destabilizacije Srbije, pišu Večernje Novosti. 

Na administrativnom prelazu "Merdare" uhapšena su dva Albanca iz Prištine, starosti 22 i 30 godina, prilikom pokušaja unošenja veće količine naoružanja u centralnu Srbiju.

Prilikom detaljnog pregleda vozila kojim su putovali, srpska policija i carina su otkrile veću količinu oružja i prigušivača umotanih u folije, skrivenu u šupljinama sedišta. Postoji sumnja da su osumnjičeni, uz instrukcije i podršku jedne zapadne zemlje, pokušavali da prokrijumčare oružje namenjeno kriminalnoj grupi u Srbiji, s ciljem izazivanja incidenata i destabilizacije.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading