DRAMA U ZUBINOM POTOKU: Podmetnuo požar bivšoj ženi i njenoj porodici, policija ga pronašla sa molotovljevim koktelima

Autor:

Hronika

10.12.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U požaru je pričinjena materijalna šteta, a povređenih nije bilo.

DRAMA U ZUBINOM POTOKU: Podmetnuo požar bivšoj ženi i njenoj porodici, policija ga pronašla sa molotovljevim koktelima

Foto: shutterstock

Policija

Policija tzv. Kosova saopštila je da je sinoć u centru Zubinog potoka u ulici oslonjenoj na zgradu opštine zapaljen lokal i da je brzom intervencijom patrole koja obezbeđuje opštinsku zgradu sprečeno paljenje kuće u kojoj se nalazi lokal, prenosi portal Srbija Danas.

U požaru je pričinjena materijalna šteta, a povređenih nije bilo - navedeno je u policijskom saopštenju.

Prema prvim informacijama i dokazima koje je policija pronašla na licu mesta, sumnja se da je požar izazvan namerno, prenosi Srbija Danas.

Jutros oko 5.00 časova policija je uspela da identifikuje i uhapsi osumnjičenog,koji je pokušao da pobegne posle pokušaja da upali i deo objekta u kome živi porodica njegove bivše supruge - dodaju u saopštenju.

Kod uhapšenog čiji identitet nije naveden izvršen je pretres, zaplenjeno više flaša napunjenih benzinom i molotovljevih koktela.

Takođe je zaplenjena vojnička uniforma, radio stanica, par trenerki sa mrljama krvi i 22 uređaja za proizvodnju kriptovaluta.

Sumnja se da je uhapšeni požar iz osvete pošto ga je supruga napustila i prešla da živi kod svoje porodice - navodi se u saopštenju.

Uhapšenom je po nalogu tužioca određen pritvor do 48 časova.

Kolika je ozbiljnost ovog slučaja i koliko su posledice mogle biti fatalne govori činjenica da je osumljičeni kod sebe imao mnogo sredstava koja su mogla da izazovu katastofalan ishod, srećom brzom reakcijom nadležih službi katastrofa i veće posledice su izbegnute. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading