KURTI POSLAO POLICIJU NA GRAĐANE U ZVEČANU! Krenuli da predaju zahtev za smenu lažnih gradonačelnika, oni ih sačekali!

Autor:

Vesti

05.12.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aljbin Kurti je uputio svoju policiju prema građanima koji su danas pokušali predati zahtev za smenu lažnih gradonačelnika u odeljenju opštine Zvečan u naselju Lipa, u skladu sa procedurom propisanom administrativnim uputstvom iz Prištine.

KURTI POSLAO POLICIJU NA GRAĐANE U ZVEČANU! Krenuli da predaju zahtev za smenu lažnih gradonačelnika, oni ih sačekali!

Foto: Profimedia

Specijalci ROSU

Umesto da prime obrazloženi zahtev, građani su suočeni s policijom koja ih je legitimisala, ispitivala i fotografisala dokumenta.

Očigledno je da Kurti ne želi dopustiti smenu svojih lažnih i nelegitimnih gradonačelnika, te će pokušati sprečiti tu promenu svim mogućim sredstvima, opstruirajući narodnu volju Srba za smenom nelegalnih i nelegitimnih gradonačelnika. Sve to čini kako bi nastavio s teroriziranjem srpskog naroda na severu Kosova i Metohije.

Prethodno, građani su u ostalim opštinama na severu Kosova i Metohije, poput Leposavića, Kosovske Mitrovice i Zubinog Potoka, takođe pokušali predati zahteve za smenu gradonačelnika, ali su ti zahtevi bili odbijeni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading