"NEĆE BITI IZBORA NA KIM, JER KURTI NE DOZVOLJAVA!" Vučić: Traže nam da priznamo Kosovo!

Autor:

Vesti

01.12.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se iz Dubaija sa godišnjeg samita Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama, poznatiji kao COP28.

"NEĆE BITI IZBORA NA KIM, JER KURTI NE DOZVOLJAVA!" Vučić: Traže nam da priznamo Kosovo!

Foto: Pink

Aleksandar Vučić je komentarisao i održavanje izbora u Srbiji 17. decembra navodeći da se oni, ipak, neće održati na teritoriji Kosova i Metohije.

- Mi moramo da priznamo Kosovo da bi Srbi mogli da učestvuju na izborima, ništa više niti išta manje. Znaju to svi u Evropi, dobro je da će da reaguju, ali mi nećemo mnogo toga da imamo. Neće biti izbora u srpskim sredinama na KiM, Kurti ne želi da dozvoli Srbima ono pravo koje je prirodno, da mogu da ostvaruju, a Zapad će uvek reći da nema mogućnosti da izvrši pritisak na Kurtija - naveo je.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (77)

Loading
Maja

01.12.2023 11:56

Kurti je teroristicki olos. Neko ko zeli jedino progon srpskog naroda sa KiM. Ali verujem u politiku Vucica koji se bori za interese Srba.

zarko

01.12.2023 12:03

@Maja - To svi znaju ali ga opet podrzavaju u tome sto radi Srbima na KIM.

Ana

01.12.2023 11:57

Kurti ne prestaje sa svojim iživljavanjem nad srpskim narodom na KiM, ovo je za svaku osudu sto im ne dozvoljava da glasaju!

popovic

01.12.2023 12:05

@Ana - Docice kraj i Kurtiju i njegovom teroru nad Srpskim narodom na KIM.