AKO KASNITE NA POSAO, OVO JE RAZLOG! Evo gde su jutros najveće gužve u Beogradu! (FOTO)

Autor:

Vesti

09.05.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na ovim saobraćajnicama su formirane kolone, u smeru ka gradu, a vozila se trenutno i nešto sporije kreću. Gužve ima i kod Autokomande.

AKO KASNITE NA POSAO, OVO JE RAZLOG! Evo gde su jutros najveće gužve u Beogradu! (FOTO)

Foto: Printscreen/Naxi kamere

Jutarnji špic u Beogradu je u toku, a trenutno je najveći broj vozila na Pančevačkom i Plavom mostu, kao i na Gazeli.

Na ovim saobraćajnicama su formirane kolone, u smeru ka gradu, a vozila se trenutno i nešto sporije kreću. Gužve ima i kod Autokomande.

Saobraćaj je pojačan i u samom centru grada. Brankov most je trenutno prohodan, kao i kružni tok Slavija i Bogoslovija.

AMSS: Nestabilno vreme i promenljivi uslovi za vožnju

U Srbiji će danas zbog nestabilnog vremena biti promenljivi uslovi za vožnju, a jače padavine se očekuju u južnim i centralnim predelima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Kamioni na graničnom prelazu Horgoš čekaju oko šest sati. Na naplatnim rampama nema zadržavanja. Na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja.

VREME

U Srbiji će danas biti svežije i mestimično kišovito vreme, a Republički hidrometeorološki zavod objavio je rano jutros najnovije upozorenje na obilne pljuskove.

- Na području centralne i južne Srbije danas se očekuju lokalno obilni plјuskovi sa grmlјavinom uz količinu padavina od 20 do 40 mm, a ponegde i više - navodi se u upozorenju.

U toku jutra se kiša, kao lokalna pojava, očekuje na području zapadne, južne i jugoistočne Srbije, najavio je RHMZ.

Meteo alarm je upaljen na teritoriji skoro cele Srbije, osim na prostoru Bačke.

Na severu Vojvodine biće promenljivo oblačno i uglavnom suvo vreme. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, a na istoku Srbije povremeno jak istočni. Jutarnja temperatura biće od 11 do 15, a najviša od 17 na jugu do 22 stepena na severu Vojvodine.

U Beogradu će biti umereno do potpuno oblačno i malo svežije, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima uz mogućnost grmljavine. Jutarnja temperatura biće oko 13, a najviša oko 20 stepeni.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading