NIKADA NEĆU POTPISATI NEZAVISNOST KOSOVA! Predsednik Vučić uputio JASNU poruku svim građanima! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.11.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, oglasio se video-porukom na svom Instagram nalogu i poslao poruku građanima Srbije.

NIKADA NEĆU POTPISATI NEZAVISNOST KOSOVA! Predsednik Vučić uputio JASNU poruku svim građanima! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/buducnostsrbijeav/

- Nikada neću potpisati nezavisnost Kosova, a na čast svima na političkoj sceni Srbije koji takve laži iznose - jasno je poručio predsednik Aleksandar Vučić.

- Dragi narode, u svakoj izbornoj kampanji naslušate se svega. Kao predsednik republike moram na jednu da reagujem, koja se ne tiče mene, koja se ne tiče bloka političkih stranaka koje i lično podržavam, već se tiče države, osnovnih postulata na kojima počiva. Kao što su u prošloj kamapanji govorili, kako su oni protiv sankcija Rusiji, a kako ću lično da ih uvedem 3. aprila, a posle izbora ja nisam to učinio, a oni se i do dana današnjeg zalažu za sankcije. Tako su sada izmislili da sam spreman da potpišem nezavisnost Kosova, samo da prođu izbori. Hoću da znate da je reč o notornoj laži, i kao častan čovek, koji poštuje Ustav svoje zemlje, zakone, i koji više od svega voli svoj narod na KiM, i koji će uvek da se drži slova zakona i zakletve položene na Miroslavljevom jevanđelju, želim da kažem da je reč o notornoj laži. Srbiju da sluše lažima ne mogu, zato sam siguran da će radi i rezultati uvek da pobede.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (49)

Loading
Marica

02.11.2023 12:48

Vicix drži do svoje reči. Ne samo Kodovo.

NATAŠA

02.11.2023 12:49

VELIKI BORAC ZA PRAVA SVIH SRPSKIH GRAĐANA. VELIKI PATRIOTA I VELIKI SRBIN

Jelena

02.11.2023 12:51

Vučić je milion puta rekao da nikad neće potpisati niti priznati nepostojeću državu Kosovo. Ja ne znam kome to više nije jasno?

Predrag

02.11.2023 12:52

Opet iste fore i fazone koristi opozicija kao i pred prošle izbore, laž im je jedina politika.