U MREŽI SMRTI KOSTE KECMANOVIĆA BILO PREKO 2.000 PORUKA: Bio je povezan sa drugom decom koja su planirala slične MASAKRE!

Autor:

Hronika

11.12.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica je samo dan pre nego što će zapucati u školi poslao svom vršnjaku sliku pištolja uz jezivu poruku.

U MREŽI SMRTI KOSTE KECMANOVIĆA BILO PREKO 2.000 PORUKA: Bio je povezan sa drugom decom koja su planirala slične MASAKRE!

Foto: Privatna arhiva

Masovni ubica Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole Dragana Vlahovića je pre krvavog pira poslao više od 2.000 poruka.

Kako se sumnja, on je više od mesec dana planirao zločin koji je namerio da izvrši u obrazovnoj ustanovi koju je pohađao, a imao je i spisak dece koju je želeo da likvidira. Osim toga, on je u jezivim porukama koje je razmenjivao sa svojim internet drugarima, najavljivao šta će da uradi.

Takođe, dečak-ubica je samo dan pre nego što će zapucati u školi poslao svom vršnjaku sliku pištolja uz jezivu poruku.

- Imam ja jedan poklon za njega, donosim mu sutra u školu, mislim da će se obradovati kad ga vidi - napisao je on na šta ga drug/drugarica pita a šta je to, a on je poslao fotografiju pištolja.

Navodno, Kosta je inspiraciju dobio igrajući igricu "Valorant" kojom je bio opsednut, a koja podstiče decu da budu nasilna. U prilog sumnjama da dečak-ubica nije delovao sam idu i saznanja kosovske policije da je 16-godišnji B. M. iz Peći, koji je planirao napad na učenike srednje škole u ovom gradu, bio u kontaktu s Kecmanovićem.

- Tokom istrage je utvrđeno da je maloletnik imao kontakt s više osoba u inostranstvu, uključujući dečaka koji je u maju izvršio ubistvo u Beogradu - preneli su mediji u Prištini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Miloš

11.12.2023 12:50

A kad su ljudi pisali komentare da je mali vrbovan od strane nekoga iz inostranstva onda su mediji takve proglašavali teoretičarima zavere.

Vesna

11.12.2023 18:49

Od pocetka postoji sumnja da je mali instruisan od nekoga.Sam peijavio policiji, sam izvadio miniciju i spustio pored sebe.To da zna dete od 13 godina je nemoguce osim ako ga neko nije poducio.Da nije toga bilo dobio bi i on metak u glavu.Teoreticari zavere neka i dalje zive u teorijana.

Da

11.12.2023 22:59

Nitko ne spori da je instruisan. Instruisan je od strane roditelja.