SKANDALOZNO! KECMANOVIĆI OPTUŽUJU ŠKOLU ZA ZLOČIN SINA! Tvrde da je Kosta obučavan da puca u skladu sa zakonom!

Autor:

Hronika

08.12.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je završeno pripremno ročište dečaku-ubici Kosti Kecmanoviću i njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, a suđenje počinje 15. januara.

SKANDALOZNO! KECMANOVIĆI OPTUŽUJU ŠKOLU ZA ZLOČIN SINA! Tvrde da je Kosta obučavan da puca u skladu sa zakonom!

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

Kosta sa majkom i ocem

Pripremno ročište dečaku-ubici Kosti Kecmanoviću i njegovim roditeljima Miljani Kecmanović i Vladimiru Kecmanoviću za ubistvo devetoro dece i školskog čuvara danas je zaključeno iznošenjem dokaznih predloga svih strana.

Suđenje će početi 15. januara kada će svoje bolne ispovesti izneti roditelji Adriane Dukić devojčice koja ima i francusko državljanstvo.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Dane Dukić i Biljana Paunović svedočiće o patnji i bolu koji imaju od kada su ostali bez ćerke 3. maja. Njihov zastupnik Snežana Dunjić osim za Kecmanoviće, posebno oca koji je sina obučavao da puca, traži da se utvrdi kolika je odgovornost škole" Vladislav Ribnikar" u kojoj je učenik napravio masakr budući da je inspekcijskim nadzorom utvrđeno čak 18 nepravilnosti. 

- Tražimo da sud utvrdi da li su majka i otac ovlašćeni da zastupaju sina ili su im ta prava ograničena - tražila je Dunjić.

Njen predlog se odnosi na kompletno pribavljanje dokumentacije vezane za naoružanje Vladimira Kecmanovića koji je a priori morao da proceni da njegov sin nije za obuku u pucanju. 

- Otac sigurno najbolje poznaje svoje dete i trebalo je da zna da njegov sin posebnog emotivnog i karakternog sklopa nije trebalo da bude obučavan. Dokaz da nije trebalo, je tragedija - precizirala je Dunjić.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Printscreen/YouTube,Instagram, twitter

Miljana i Vladimir Kecmanović

Branilac porodice Kecmanović Marina Ivelja je s druge strane istakla da je streljaštvo u Srbiji popularno i da su do sada bila ustanovljena i takmičenja za Kostine vršnjake u pucanju malim kalibrima. Kazala je da devojčice i dečaci od 10 ili 11 godina pucaju kod nas gde se u duhu tradicije uče gađanju. 

Ona je optužila školu da je trebalo da spreči masakr kazavši da je umesto dežurnih učenica na hodniku trebalo da bude "nastavnik koji bi možda sprečio učenika da puca".

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Advokat

08.12.2023 12:12

Pitam ja tu advokaticu koja brani roditelje monstruma kako spava nocu

Odgovori 9 15
Vesna

08.12.2023 12:14

Ma dajte ljudi ovo je prešlo svaku granicu normalne, napravili su ubojicu od svog djeteta i sad se hvataju za slamku i traže krivice okolo...

Odgovori 19 9
Tanja

08.12.2023 12:39

Roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu svaki dan pokazuju bezobzirnost,bezdušnost...svakim danom.Danima vam pričam da njih zločin i žrtve najmlađeg masovnog ubice na svetu ne interesuju. Oni samo gledaju da izvrdaju i pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 10 9
Ira

08.12.2023 13:01

Pa cim otac kaze da nije kriv, normalno je da ce traziti krivca u drugima.

Odgovori 6 10