HOROR! LIK KOSTE KECMANOVIĆA U ČESTITKAMA ZA PRAZNIKE! Fanovi monstruma uz pomoć veštačke inteligencije stvaraju LAŽNE SLIKE (FOTO)

Autor:

Hronika

05.12.2023

14:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve veći broj fanova Koste Kecmanovića, počeli da prave njegove lažne fotografije i čestitke sa njegovim likom.

HOROR! LIK KOSTE KECMANOVIĆA U ČESTITKAMA ZA PRAZNIKE! Fanovi monstruma uz pomoć veštačke inteligencije stvaraju LAŽNE SLIKE (FOTO)

Foto: Twitter/Printscreen/@debora_da77072/Veštačka inteligencija/Ilustracija

Kosta Kecmanović, izvršio je stravičan zločin 3. maja kada je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio je devetoro svojih vršnjaka i čuvara škole Dragana.

Krvavi pir dečaka-ubice zavio je u crno naciju, čitav svet je ostao nem na tragičan događaj i sposobnost, tada trinaestogodišnjaka, da kao profesionalac puca i ubija.

Republika

Foto: Printscreen/www.tiktok.com/kostas.wife

Kosta Kecmanović

Međutim, na zaprepašćenje mnogih, postoje i oni koji su stali na stranu Kecmanovića, podržali njegov monstruozni čin i već mesecima unazad mu pružaju bezrezervnu podršku.

Devojčice su se zaljubljivale u njega, dečaci ugledali, pa pretili svojim vršnjacima ubistvom, za rođendan su mu slate čestitke i pokloni, a sada su njegovi fanovi otišli korak dalje.

Naime, uz pomoć veštačke inteligencije napravili su lik Koste Kecmanovića, koji se širi po društvenim mrežama, kao i novogodišnje motive, te mu već čestitaju novogodišnje i božićne praznike.

 

 

Jedna korisnica je čak uz video ilustracije Koste, jelke i poklona napisala:

- Božićni poklon mom dečku!

Ovo nije prvi slučaj ovakve podrške Kecmanoviću, a mnogima nije jasno kako neko može uopšte da podržava dečaka-ubicu i njegov krvavi zločin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
miljanak

10.12.2023 08:36

nije nego...svi ti lajkovi i svo to glorifikovanje dolazi iz neke druge kuhinje