KOSTA KECMANOVIĆ PRE KRVAVOG PIRA POSLAO PORUKU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Jezive reči šokirale i istražitelje, dečak-ubica javno najavio masakr?

Autor:

Hronika

05.11.2023

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak-ubica, Kosta Kecmanović je na četovima tokom igranja kompjuterskih igrica, poslao jezivu poruku samo nekoliko dana pre masakra u "Ribnikaru".

KOSTA KECMANOVIĆ PRE KRVAVOG PIRA POSLAO PORUKU KOJA LEDI KRV U ŽILAMA: Jezive reči šokirale i istražitelje, dečak-ubica javno najavio masakr?

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Kosta Kecmanović (13), dečak-ubica, izvršio je nezapamćen zločin - masakr uz Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' kada je ubio devetoro učenika, svojih vršnjaka i čuvara škole kog su svi neizmerno voleli.

Kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, Kosta je poslao poruku u četu tokom igrice jednom drugu u kojoj je naveo: "Sve ću ih pobiti!".

Republika

Foto: Republika

Oružje Koste Kecmanovića

Prema nezvaničnim informacijama portala Republika.rs dobijenih od izvora, Kosta je tokom igranja kompjuterske igrice bio aktivan u takozvanim čet-sobama, gde je osim o igricama i strategijama govorio ponešto i o sebi i svojim namerama.

- U jednoj poruci svega nekoliko dana pre masakra u "Ribnikaru" dečak je govorio o svojim školskim drugovima i napisao "Sve ću ih pobiti" - kaže nezvanično izvor blizak istrazi za naš portal.

Dalje, nezvanično saznajemo, da su istražitelji Kostu ispitivali i o ovim navodima, ali odgovore nisu dobili. Navodno je tokom istrage pregledan detaljno i njegov računar, a proveravali su se i svi privatni i javni četovi u kojima je Kosta Kecmanović bio aktivan kako bi se ustanovilo da li je dečak i koliko detaljno otkrivao svoje namere o zločinu.

Republika

Foto: promo/printscreen/facebook

Kosta Kecmanović

Prema nezvaničnim informacijama, dečak-ubica je aktivno na četovima govorio pucanju i vežbanju pucanja, te je navodno govorio i o oružju i znao tačan naziv za veliki broj modela vatrenog naoružanja.

Podsetimo, Kosta Kecmanović je 3. maja u 8.40 časova upao u OŠ "Vladislav Ribnikar" koju je i sam pohađao i sa vrata pucao na Dragana Vlahovića, čuvara škole, koji je  od  posledica ranjavanja preminuo. Zatim je usmrtio tri devojčice koje su se zatekle u holu škole, a svoj krvavi pohod je nastavio u kabinetu za istoriju gde je čas imalo njegovo odeljenje i smrtio šestoro učenika, dok je nastavnicu istorije i još petoro dece ranio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (5)

Loading
Vesna

05.11.2023 19:18

Kosta djete zašto? Zašto si to uradio?

Tanja

06.11.2023 09:59

@Vesna - Vesna,to je najmlađi masovni ubica na svetu a ne dete.

Vesna

06.11.2023 10:22

Gospođo Tanja, Kostu poznate osobno?

Vesna

06.11.2023 11:32

Gospođo Tanja, poznate li Kostu osobno?