SAZNAJEMO! POKRENUTA ISTRAGA ZBOG SLIKE SESTRE KOSTE KECMANOVIĆA IZ STRELJANE! Devojčica na kolenima, drži pištolj u ruci i puca!

Autor:

Hronika

08.12.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog fotografije sestre Koste Kecmanovića koja puca u streljani, a koju je ekskluzivno otkrio portal Republika, pokrenuta još jedna istraga protiv oca dečaka-ubice, Vladimira Kecmanovića.

SAZNAJEMO! POKRENUTA ISTRAGA ZBOG SLIKE SESTRE KOSTE KECMANOVIĆA IZ STRELJANE! Devojčica na kolenima, drži pištolj u ruci i puca!

Foto: Printscreen/YouTube, Republika/Ustupljene fotografije

Kako je Republika ekskluzivno saznala i prva pisala o tome, otac dečaka-ubice Koste Kecmanovića, Vladimir Kecmanović, nije samo sina vodio u streljanu i učio ga da puca, već i svoju desetogodišnju ćerku.

Naime, na fotografiji do koje je Republika ekskluzivno došla vidi se devojčica u klečećem stavu, s pištoljem u rukama, koja nišani u metu u streljani. Fotografiju nam je ustupio jedan od radnika pomenute streljane, pod uslovom da ostane anoniman.

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

Sestra Koste Kecmanovića u streljani

Dalje saznajemo da je upravo zbog pomenute fotografije koju je naš portal objavio, pokrenuta istraga, te istražni organi otkrivaju šta se desilo i da li je Vladimir Kecmanović zaista obučavao i ćerku da barata vatrenim oružjem.

Podsetimo, otac Koste Kecmanovića je tvrdio da sina nije vodio u streljanu i učio ga da puca, što je našeg sagovornika, radnika streljane, duboko potreslo.

- Potresla me je stravična tragedija, ali i tvrdnje oca Vladimira i majke Miljane da Kosta nije obučavan da puca, a oni su to radili i sa svojom devojčicom. Ti ljudi ne pokazuju ni trunku kajanja zbog nezapamćenog zločina koji je počinio njihov sin. Želeo sam da javnost vidi ovu fotografiju i da istina izađe na videlo. Ne znam šta je bilo u glavi roditelja koji su deci dali oružje u ruke, a što je rezultiralo masakrom kakav Srbija ne pamti - rekao je naš sagovornik.

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanovića u streljani

Vladimiru Kecmanoviću se na teret stavlja teško delo protiv opšte sigurnosti jer je sina obučavao da puca na dve lokacije i nije obezbedio pištolje i municiju koje je Kosta uzeo pre masakra, dok je Miljana Kecmanović optužena zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja jer je na metku pronađenom u učionici smrti registrovan njen DNK.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (14)

Loading
Pablo

08.12.2023 14:29

Taj anonimus je bar mogao nabaviti sliku iz streljane, a ne iz neke mracne garaze, al ce bit tuzbi!!

Kiki

08.12.2023 14:59

@Pablo - Upravo tako. A i zašto bi tamo neki radnik imao sliku tamo nečije devojčice sa pištoljem u ruci ( meni ovo dete izgleda mlađe od deset godina). Kako mi sa sigurnošću možemo da znamo da je ovo Kostina sestra? Moj komentar je više zamerka novinarima, a ne pokušaj da se odbrane Kecmanovići, čisto da stavim do znanja.

Sima

08.12.2023 16:08

@Kiki - ...možda zato što nije normalno da mala devojčica drži pištolj ?

Kiki

08.12.2023 19:33

@Sima - Slažem se da nije normalno. Ali meni nije ni normalno da radnik streljane slika tuđe dete i da tu sliku drži u svom telefonu.