"PRVO SU SE ČULI PUCNJI, A ZATIM ZAPOMAGANJE": Biznismen pucao u MMA borca - detalji obračuna u Vranju

Autor:

Hronika

03.12.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju ujutru u Zdravstvenom centru u Vranju, zbrinute su četiri osobe iz tuče i pucnjave u ulici Kraljevića Marka.

"PRVO SU SE ČULI PUCNJI, A ZATIM ZAPOMAGANJE": Biznismen pucao u MMA borca - detalji obračuna u Vranju

Foto: RINA

Ilustracija

Dve osobe su zadržane su do 48 sati zbog nasilničkog sukoba i pucnjave koja se dogodila u nedelju ujutru u gradu Vranju, potvrdilo je Više javno tužilaštvo u ovog grada. Nakon sprovedenog uviđaja, M. M. je zadržan zbog krivičnog dela "teško ubistvo u pokušaju" i "neovlašćeno nošenje oružja".

Drugi muškarac, takođe sa inicijalima M. M., je zadržan zbog pomaganja u krivičnom delu "teško ubistvo". Nezvanično, neki od učesnika incidenta su MMA borci, a jedan od njih je biznismen, M. M., vlasnik fabrike nameštaja.

Pucnjava i tuča su, prema izjavama tužilaštva, proistekle iz rasprave koja je započela u ugostiteljskom objektu u centru grada, a nastavljena je u ulici Kraljevića Marka. Meštani su ostali u šoku zbog događaja koji ih je probudio u nedelju ujutru.

- Bilo je strašno, prvo su se čuli pucnji, a zatim zapomaganje, vika, dreka kuknjava. Bila su dva automobila na ulici, nismo znali šta se dešava. Potom su počela da pristižu i druga vozila, pa zatim hitna pomoć i policija. Ti momci nisu iz naše ulice tu je izgleda jedan auto sustigao ili presreo drugi, ne znam tačno - rekla je za Blic jedna žena iz ulice u kojoj se desila pucnjava.

Šta je bio povod za, prvo svađu i tuču, a zatim i pucnjavu, još uvek se ne zna.

Niko nije životno ugrožen

U nedelju ujutru u Zdravstvenom centru u Vranju, zbrinute su četiri osobe iz tuče i pucnjave u ulici Kraljevića Marka.

Ovu informaciju je potvrdila doktorka Nataša Stojiljković, upravnica bolnice.

Prema njenim rečima, 4 muškarca su se javila lekarima, jedan je pušten na kućno lečenje, dok su trojica medicinski zbrinuti, od kojih dvojica imaju povrede od metka.

Povrede su teške, ali niko nije životno ugrožen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading