UŽAS U LAZAREVCU! Muž davio ženu i pretio joj - vukao je po podu kako bi je izbacio PREKO PRAGA KUĆE!

Autor:

Hronika

23.09.2023

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fizički napao suprugu i upućivao pretnje po život.

UŽAS U LAZAREVCU! Muž davio ženu i pretio joj - vukao je po podu kako bi je izbacio PREKO PRAGA KUĆE!

Foto: ST/Petar Divac, Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Hitna i policija

Policija u Lazarevcu je uhapsila muškarca P. T. (60) u četvrtak, 21. septembra, zbog nasilja u porodici, Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon što je istog dana u Vreocima izvršio fizički napad na svoju suprugu Lj. T. (55), posle verbalne svađe.

Prema saznanjima, osumnjičeni je ženi naneo povrede tako što joj je uvrtao ruke, davio je, vukao kako bi je izbacio iz kuće, i upućivao ozbiljne pretnje po njen život i telo.

Povređenoj ženi je pružena lekarska pomoć u hitnoj službi doma zdravlja u Lazarevcu, gde su joj konstatovane lake telesne povrede.

Nasilje u porodici je ozbiljan problem koji često ostavlja trajne posledice na žrtve, a ovaj incident naglašava potrebu za efikasnom zaštitom i prevencijom nasilja u porodičnom okruženju. Očekuje se da će nadležni organi preduzeti dalje korake kako bi zaštitili žrtvu i procesuirali počinioca.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading