PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA OBRAČUNA U KNEZ MIHAILOVOJ! Bivši radnik ubo direktora u RAME dok je sedeo u bašti - dugovao mu je NEKOLIKO PLATA! (GALERIJA)

Autor:

Hronika

20.09.2023

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši radnik (33) došao u restoran Snežana i posle svađe nožem direktora (30) u rame, dok su sedeli u bašti.

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA OBRAČUNA U KNEZ MIHAILOVOJ! Bivši radnik ubo direktora u RAME dok je sedeo u bašti - dugovao mu je NEKOLIKO PLATA! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/www.instagram.com/serbialive_beograd/

Bivši radnik jednog ugostiteljskog objekta u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu uhapšen je nakon što je nožem napao muškarca. Napad se dogodio zbog navodno neisplaćenih plata osoblju. Kako portal Republika.rs saznaje, direktor i muškarac koji je izvršio napad na njega su navodno u sudskom sporu upravo zbog neisplaćenih plata.

Bivši radnik (33)  došao u restoran Snežana i posle svađe nožem direktora (30) u rame, dok su sedeli u bašti.

Kako kažu očevici, muškarac je vikao "Pobiću vas sve" i potrčao kroz baštu, ali je odmah savladan. Tada mu je ispao nož nasred kneza, a forenzika ga je upravo odnela.

Zaposleni trenutno daju izjave inspektorima, a gosti restorana nesmetano jedu.

Incident se dogodio oko 12:15 časova u samom centru Beograda, a na ulici su bila i mala deca i mnogo prolaznika koji su svedočili nemiloj sceni. Video snimak napada, na kojem se vidi muškarac s nožem, pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku se vidi da se u neposrednoj blizini pomahnitalog radnika nalazi bezbroj male dece.

Ovo su prve fotografije sa lica mesta.

Policajac koji se zatekao na licu mesta uspeo je savladati napadača. Pripadnik MUP-a je izvadio pištolj i uperio ka mladiću. Žrtva je prevezena u Urgentni centar radi lečenja. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading