POSLE TUČE ISPRED KAFANE ZARIO NOŽ U GRUDI NIŠLIJI! Uhapšen osumnjičen za pokušaj ubistva!

Autor:

Hronika

18.09.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli da uhapse osumnjičenog.

POSLE TUČE ISPRED KAFANE ZARIO NOŽ U GRUDI NIŠLIJI! Uhapšen osumnjičen za pokušaj ubistva!

Foto: ST/N. MANDIĆ, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Muškarac N.I. (20) iz Niša uhapšen je zbog sumnje da je nakon tuče nožem ubo Nikolu N. (36) u grudi, te je osumnjičen za pokušaj ubistva. Incident se dogodio ispred jednog ugostiteljskog objekta na Bulevaru Svetog cara Konstantina u Nišu.

- Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uhapsili su N. I. (20) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. On se sumnjiči da je noćas, ispred jednog ugostiteljskog objekta u Nišu, nakon tuče, ubo nožem u grudi tridesetšestogodišnjeg muškarca. Povređeni muškarac zbrinut je u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu - saopštila je niška policija.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu su brzim i efikasnim radom, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, uspeli da uhapse osumnjičenog. Povređeni muškarac je primljen u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) u Nišu, gde mu je pružena medicinska pomoć, i njegovo stanje je bilo stabilno nakon operacije.

- N.N. (36) u Urgentni centar UKC Niš, primljen je noćas posle ponoći na odeljenje Reanimacije zbog kako je utvrđeno, zadobijene ubodne rane, u predelu leve polovine, gornjeg dela abdomena. Na prijemu svestan, hemodinamski stabilan, nakon čega je urađena hitna dijagnostika i primarna stabilizacija stanja. Pacijent je odmah operisan i hospitalizovan je na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju. Trenutno je vitalno stabilan – rečeno je jutros u UKC Niš.

Motiv sukoba između dvojice muškaraca za sada nije poznat, a istraga je u toku.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading