ŽENA PIJANOG VOZAČA KOJI JE POKOSIO DEČAKE POBEGLA IZ SELA! Sedam dana nakon stravične nesreće, mališan kom je amputirana noga u strahu za svoje drugove!

Autor:

Hronika

12.09.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sedam dana nakon nesreće u selu Dubočane, tuga i briga i dalje vladaju. Mladen D. zabrinut za svoje drugove, oni mu bezuslovna podrška.

ŽENA PIJANOG VOZAČA KOJI JE POKOSIO DEČAKE POBEGLA IZ SELA! Sedam dana nakon stravične nesreće, mališan kom je amputirana noga u strahu za svoje drugove!

Foto: Facebook, Shutterstock

Pre nedelju dana na putu između Glogovice i Dubočana dogodila se stravična nesreća kada su se sa rođendana druga Marka S.(13) vraćali Mladen D. (12) i Pavle U. (12), a na njih je mrtav pijan naleteo Goran M.

Republika

Foto: facebook

Mladen D., dečak koji je izgubio nogu u nesreći

To prilikom Mladen D. je izgubio nogu, dok je Pavle U. teško povređen. Majka dečaka koji je slavio rođendan, Anđela C. ni sedam dana kasnije ne može da dođe sebi, a kako je rekla u ispovesti za Republiku, oseća se krivom jer decu nije zadržala 15 minuta duže na rođendanu njenog sina.

- Nikako sam, njihovim roditeljima nije svejedno, drže se, teško su sve podneli. Moj Marko i Pavle sede zajedno u klupi, Ivana Pavlova majka je teško sve podnela. Mladenov otac ne zeli puno da priča, ni zbog moje situacije. Ja sam epileptičar, noga i ruka su mi slabo pokretljive, u slaboj funkciji, on zna da mene to što se Mladenu dogodilo dodatno potresa. Mladen me je zvao i pitao za Marka, rekla sam mu da je otišao do prodavnice, a on mi je rekao da mu kažem da se čuva i pazi šta radi, brine se za svoje drugove. Zabolelo me je to mnogo, plakala sam celu noć, osećam se krivom, da sam ih 15 minuta duže zadržala, to se ne bi dogodilo - priča sa knedlom u grlu Anđela C. i dodaje da je Mladen sve podneo kao odrastao čovek:

Republika

Foto: Društvene mreže

Anđela C.

- Kada ih je udario manijak kolima, Mladen je bio svestan svega i reagovao je kao odrastao čovek, ocu je tražio čašu vode i rekao mu je da zna da je izgubio nogu. Žalosno je to.

Kako kaže, pijani vozač ima dvoje dece, kao i ženu koja je nakon nesreće otišla iz sela.

- Goran ima dvoje dece, male od 3 i 7 godina, ima i ženu koja je otišla iz sela čim je njega policija odvela, pokupila je decu i otišla, niko ne zna gde, verovatno kod majke.

Republika

Foto: facebook

Goran M., muškara koji je izazvao nesreću u selu Dubočane

Dečak koji je taj dan slavio rođendan, Marko, kroz suze kaže da je uz svog najboljg druga Mladena.

- Loše sam, nisam očekivao da će se ovo desiti. Mladen kaže da je dobro, čuo sam se sa njim, celo društvo i ja, rekao sam drugarima da ga ne podsećaju na to što se desilo. Podržavamo ga i čekamo da izađe iz bolnice, uz njega smo

Podsetimo, Mladenov otac se nakon nesreće oglasio za Republiku i hrabro progovorio o stanju svog sina.

- Mom Mladenu je prokleti pijanac odrubio nogu do ispod kolena, ali je na operaciji moralo da se seče iznad kolena. Moje jadno dete mora to sada da prihvati. Evo idem kod njega da prvi put porazgovaramo o tome kako mora da živi sa tim hendikepom i da shvati da je dobro što je preživeo i da postoje proteze koje mogu da mu menjaju nogu koje više nema - rekao je hrabri otac Ninoslav D. i dodao:

Republika

Foto: facebook

Ninoslav D.

-Tužilac me zvao i rekao mi da je vozač koji je udario moj dete i njegovog druga koji će danas biti operisan, bio u alkoholisanom stanju i da je odgovoran za nesreću, a pogotovo što nije stao i pružio pomoć deci koju je slomio. Iako šteta ne može da se nadoknadi, tražićemo strogu kaznu i zatvor za pijanog nesavesnog vozača - istakao je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading