ADVOKAT ŠALJIĆ ISPISAO SVOJE DETE IZ KOSTINE ŠKOLE I OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: U odeljenju, u kojem je jedna devojčica ubijena, pojavilo se SAMO PETORO ĐAKA

Autor: Republika

Hronika

02.09.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni roditelji dece, koja su pohađala tu školu, odlučili su da ih prebace u druge školske ustanove

ADVOKAT ŠALJIĆ ISPISAO SVOJE DETE IZ KOSTINE ŠKOLE I OTKRIO ŠOKANTNE PODATKE: U odeljenju, u kojem je jedna devojčica ubijena, pojavilo se SAMO PETORO ĐAKA

Foto: youtube.com/Prva TV

Vojin Šaljić

U petak je počela nova školska godina, a u đačkim klupama OŠ: "Vladislav Ribnikar" ovog puta nije zatečeno i devetoro učenika starog VII/2, jer im je monstruozni dečak Kosta Kecmanović 3. maja presudio hicima iz pištolja u nasumičnoj pucnjavi.

Prvi dan škole sva deca u osnovnim školaca provela su bez predavanja u razgovoru sa svojim nastavnicima, a tako je bilo i u školi na Vračaru, koja je pretrpela nezapamćenu tragediju.

Brojni roditelji dece, koja su pohađala tu školu, odlučili su da ih prebace u druge školske ustanove, a jedan od njih je i advokat Vojin Šaljić, koji je o tome jutros govorio na TV Prva.

- Nemam podatak koliko je ukupno dece ispisano iz Ribnikara. Znam da je iz jednog, u kojem je jedna devojčica ubijena, ispisano više od 10 učenika, a u petak se svega pet učenika iz tog odeljenja pojavilo na nastavi - rekao je Šaljić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Tijana

03.09.2023 18:08

Tu skolu treba srusiti do temelja!

Savesy

05.09.2023 00:07

Sta god da uradimo decu vratiti necemo. Umesto da dopustimo vremena Da ucini svoje mi se hranimo novim informacijama cesto neproverenim. Svaki dan nova doza pakosti o zlobe, te majka Htela da pobegnem, te lezi na milionima, te Kosta bio bolestan, spavao na fotelji, isao I gledao oruzje, stisnuo saku, a rulja Jedva ceka(tu ukljucujem I sebe). Svi pricamo o empatiji, sudimo Kecmanovicima, ko da smo mi bolji roditelji. Devojcice se polugole snimaju za tik tok, decaci igraju igrice pune nasilja. Budi do zore, spavaju do podne, otudjeni, ne umeju lomunicirati bez tastature. Vodamo ih po skypim hotelima i trznim centrima a kuci svako iza svojih vrata zivi u svom svetu. Pa se hvalimo kako smo dobro roditelji a ne kreteni ko sebicni Kecmanovici. Da li I'm je oko skrenuo paznju da Kosta nije u vinklu? Nije jer je licio na normalno dete sa neobicnim hobijima. A sada kada je udarilo tesko zlo svi su pametni, i svi sude. Vreme ce pokazati sta je istina. Ostavimo ih sve da svoj BOL na miry boluju.

Odgovori 11 6
Elajna

10.11.2023 00:51

@Savesy - Na ulazu u skolu pisalo Skola bez nasilja Sta rade ti ljudi na tom projektu?!?