JEZIVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE KOD ZLATIBORA: Delovi automobila rasuti po putu - jedna devojčica preminula, druga se bori za život (VIDEO)

Autor:

Hronika

27.08.2023

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na snimku se vidi automobil koji je od siline udarca skoz izdeformisan.

JEZIVI SNIMCI SA MESTA NESREĆE KOD ZLATIBORA: Delovi automobila rasuti po putu - jedna devojčica preminula, druga se bori za život (VIDEO)

Foto: Tanjug

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 časova stradali su bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) iz Beograda, a povredama u užičkoj bolnici podlegla je njihova devetogodišnja unuka, dok je jedanaestogodišnja devojčica sa teškim povredama operisana u užičkoj bolnici.

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao Dragoslav G., dok je Zorica G. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.

Na snimku koji je objavio RTS vidi se automobil koji je od siline udarca skoz izdeformisan . Ekipe Javnog preduzeća sklanjaju delove vozila, a saobraćaj je, sudeći prema snimku ponovo uspostavljen ovom deonicom.

 

Nezvanično Dragoslav je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom. Na licu mesta je poginuo bračni par, a devojčice su s teškim povredama u svesnom stanju prevezene u užičku bolnicu. 

Pretpostavlja se da su bračni par Dragoslav i Zorica devojčicama baba i deda. Od siline udara prednji deo “ševroleta” je potpuno smrskan, a bila je potrebna i intervencija vatrogasaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading