PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA NESREĆE KOD UŽICA! POGINULI BAKA, DEKA I UNUKA IZ BEOGRADA: Preticao kolonu pa se zakucao u cisternu!

Autor:

Hronika

27.08.2023

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve devojčice od 11 i 9 godina s teškim povredama primljene su u užičku bolnicu, mlađa je podlegla povredama.

PRVA FOTOGRAFIJA SA MESTA NESREĆE KOD UŽICA! POGINULI BAKA, DEKA I UNUKA IZ BEOGRADA: Preticao kolonu pa se zakucao u cisternu!

Foto: Instagram-oglasnatabla

UŽICE - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 časova stradali su bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) iz Beograda, a povredama u užičkoj bolnici podlegla je devetogodišnja devojčica, dok je jedanaestogodišnja devojčica sa teškim povredama prevežena u užičku bolnicu - saznaje Kurir.rs

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage, do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona-cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao D.G., dok je Z.G. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane - piše Kurir.

 

 

Nezvanično D.G. je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom. Na licu mesta je poginuo bračni par, a devojčice su s teškim povredama u svesnom stanju prevezene u užičku bolnicu. 

U užičkoj bolnici kažu da su deca u teškom stanju i da je u toku dijagnostikovanje. 
Pretpostavlja se da su bračni par Dragoslav i Zorica devojčicama baba i deda.

Od siline udara prednji deo “ševroleta” je potpuno smrskan, a bila je potrebna i intervencija vatrogasaca. Saobraćaj preko mosta je obustavljen i vozila se usmeravaju kroz grad.

 BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading