DETALJI NESREĆE NA PUTU UŽICE - ZLATIBOR: U udesu automobila i cisterne poginuo BRAČNI PAR- teško povređene i DVE DEVOJČICE!

Autor:

Hronika

27.08.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzrok nesreće za sada nije poznat.

DETALJI NESREĆE NA PUTU UŽICE - ZLATIBOR: U udesu automobila i cisterne poginuo BRAČNI PAR- teško povređene i DVE DEVOJČICE!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Policija na terenu

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Užice - Zlatibor, na Ložioničkom mostu u Užicu, jutros oko 8 časova stradali su bračni par Dragoslav G. (65) i Zorica G. (66) iz Beograda, dok su dve devojčice od 11 i 9 godina sa teškim povredama primljene u užičku bolnicu.

Prema prvim i nezvaničnim podacima iz istrage do saobraćajne nesreće je došlo između NIS kamiona cisterne i putničkog vozila “ševrolet spark”. Vozilom je upravljao D.S., dok je Z.S. bila na mestu suvozača, a devojčice su bile na zadnjim sedištima vezane.

Nezvanično D.S. je upravljajući vozilom preticao kolonu na mostu i direktno se sudario sa kamionom cisternom. Na licu mesta je poginuo bračni par, a devojčice su sa teškim povredama u svesnom stanju prevezene u užičku bolnicu.

U užičkoj bolnici kažu da su deca u teškom stanju i da je u toku dijagnostikovanje.

Pretpostavlja se da je bračni par baba i deda deci. Od siline udara prednji deo “ševroleta” je potpuno smrskan, a bila je potrebna i intervencija vatrogasaca. Saobraćaj preko mosta je obustavljen i vozila se usmeravaju kroz grad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Dejan

27.08.2023 09:52

Poginuli su roditelji moje zene, a devojcice su cerke njene sestre. Ne znam kako da reagujem na sve ovo jer se iznenada desilo. Sve sto mogu da kazem ja cuvajte se u saobracaju i neka ovo bude lekcija svim vozacima bez obzira cija je krivica.

Zlatiborac

27.08.2023 11:58

Zasto se mora prwticati i zuriti, o cemu se radi? Vredi li rizikovati zivot da bi stigao 5 minuta ranije?