POČELO SASLUŠANJE TRUDNICE KOJU JE OTEO UROŠ BLAŽIĆ: Kobne večeri bila u taksiju sa masovnim ubicom, otkriće kako se ponašao nakon krvavog pira!

Autor:

Hronika

30.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trudnica se saslušava u okviru istrage masakra gde je Uroš Blažić ubio osmoro i ranio dvadesetoro mladih ljudi.

POČELO SASLUŠANJE TRUDNICE KOJU JE OTEO UROŠ BLAŽIĆ: Kobne večeri bila u taksiju sa masovnim ubicom, otkriće kako se ponašao nakon krvavog pira!

Foto: ST/Nemanja Pančić, MUP

Uroš Blažić

U Višem tužilaštvu u Smederevu počelo je saslušanje trudnice koja se 5.maja, kobne večeri nalazila u taksi vozilu kod naplatne rampe Mali Požarevac kada je pomahnitali Uroš Blažić nakon masakra upao u taksi i oteo ga.

Pomenuta trudnica saslušava se u okviru istrage masakra gde je Uroš Blažić ubio osmoro i ranio dvadesetoro mladih ljudi u Duboni kod Mladenovca i Malom Orašju kod Smedereva.

- Ona bi trebala da odgovori na brojna pitanja tužioca i na taj način bi pomogla u istrazi - kažu izvori Kurira.

Prema informacijama Blica, nakon što ona bude ispitana u tužilaštvu će dati iskaz i njen suprug, koji ju je čekao na naplatnoj rampi nakon otmice.

Da  podsetimo, vozač taksi vozila, kog je Uroš Blažić (21) oteo posle zločina u Duboni i Malom Orašju, pribranošću uspeo da spase smrti sebe i mladu buduću majku.

Taksista će takođe biti saslušan i trebalo bi navodno da otkrije na koji način je Blažića sprečio da nastavi krvavi pir, koji je uključivao i ubistvo trudnice koja se nalazila u vozilu!

- Reč je o iskusnom taksisti koji je u tom poslu godinama. Navodno je Blažić planirao da ubije trudnicu, ali i taksistu nakon što ga odveze do željenog mesta. Držeći u rukama bombu, tražio je taksisti da ga vozi u Vinjište u ujakovu kuću, gde se skrivao do hapšenja - navodi izvor blizak istrazi i dodaje uznemirujuće detalje:

- Taksista je svojom pribranošću uspeo da smiri Blažića i dosta je razgovarao s njim dok je vozio. Nagovorio je Blažića da ga pusti da odveze trudnicu na Ub, gde je i trebalo da je vozi i da je zatim pusti, a da će on posle toga da ga odveze do Kragujevca. Ponavljao je monstrumu da će sve biti u redu i da nema potrebe da bude u strahu, jer će ga odvesti na željeno mesto. I sam je bio šokiran kada ga je Blažić ostavio živog i napustio vozilo. Posle toga je pozvao policiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading