STIGLO HITNO OBAVEŠTENJE U ELITU: Odluka odmah stupa na snagu, učesnici ZANEMELI!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je novi vođa na imanju u Šimanovcima!

STIGLO HITNO OBAVEŠTENJE U ELITU: Odluka odmah stupa na snagu, učesnici ZANEMELI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon iznenadnog napuštanja rijaliti šou-programa "Elita", izbačeni učesnik Aleksa Erski je bio gost voditeljke Ane Radulović u studiju televizije Pink, gde je uputio pismo takmičarima u kojem je imenovao novog vođu. Kao po običaju, obaveštenje je danas stiglo na imanje u Šimanovcima, a Maja Marinković je pročitala pismo svim cimerima za crnim stolom.

- Novi vođa je Milena Kačavenda, čuvaj mi Matoru - napisao je Aleksa kratko u svom poslednjem obraćanju u rijalitiju, a novoizabrani vođa se obratila kamerama:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković saopštila ko je novi vođa u Eliti

- Hvala ti Aleksa, spremite se za ulazak u glavni pretres - rekla je Kačavenda.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda je novi vođa u Eliti

Inače, kao po običaju, kako je Erski napustio "Elite", poslednje zaduženje koje je imao bilo je da odabere ovonedeljnog vođu. Međutim, kako se prenela informacija na drutšvenim mrežama, izbačeni učesnik je to uradio već u petak. Naime, Aleksa je navodno obavestio Milenu Kačavendu da će ona biti vođa, a Marko Đedović omiljen. Ovakvo postupanje predstavlja kršenje pravila, te se smatralo da će odluka biti poništena od strane produkcije i Velikog šefa kao upozorenje da se pravila ne smeju kršiti. Ipak, do toga nije došlo.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksa Erski napustio Elitu

Podsećanja radi, po izlasku, Aleksa Erski je sumirao svoje utiske o boravku pred kamerama.

Lakića ne mogu da smislim! Veliki je provokator i loš čovek, pre svega. Ne bih nešto preterano menjao. Kad je Stanislav ušao meni je svanulo, imao sam i društvo u poslednje vreme. Mislim da između njega i Maje ima emocija i da može da uspe. Videćemo, verujem da on ima nameru da dovede nju u Zagreb i ja mu želim mnogo sreće - rekao je Aleksa u studiju televizije Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading