KAČAVANDI SAOPŠTENA NAJSTROŽA KAZNA NAKON SMRTI MAJKE: Produkcija preduzela hitne MERE, ovo se ne toleriše!

Autor:

Zadruga

15.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuma debelo kažnjena, pa napravila haos!

KAČAVANDI SAOPŠTENA NAJSTROŽA KAZNA NAKON SMRTI MAJKE: Produkcija preduzela hitne MERE, ovo se ne toleriše!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Aktuelna učesnica rijalitija "Elita", Milena Kačavenda, nedavno se vratila na imanje u Šimanovcima nakon što je sahranila majku koja je preminula dan pre svog 71. rođendana. Ova tužna vest potresla je Milenu, ali je ipak morala da se vrati u rijaliti zbog svojih obaveza i ugovora koji je potpisala sa produkcijom.

Međutim, po povratku u rijaliti, Kačavenda se našla usred novog skandala. Tokom razgovora sa cimerima, ona je otkrila da je kažnjena honorarom zbog uvrede koju je uputila cimeru Samiru Ramoviću, nazivajući ga "talibanom". Kako je vređanje na nacionalnoj osnovi strogo zabranjeno u Beloj kući, Milena je odlukom Velikog šefa snosila posledice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Ipak, Kačavendin bes nije smirila ni suluda činjenica što se Ramović pred svima ponudio da joj otplati kaznu i vrati joj novac koju joj je oduzet.

"Ova nije normalna, ne mogu da je smislim", "Samir je jako iritantan čovek, ne bih ga poželela ni za muža, ni za zeta", "Kuma se vratila u rijaliti još odvratnija", "Vređala je koga je stigla, a sad kuka", samo su neki od komentara ispod objave koja je osvanula na društvenim mrežama.

Podsećanja radi, Milena Kačavenda je postala predmet kontroverzi na društvenim mrežama. Naime, korisnici su primetili da su joj usne izgledale veće nego pre ulaska u rijaliti, što je izazvalo brojne negativne komentare. Takođe, nova fotografija na kojoj je Milena u šortsu i majici izazvala je negativne reakcije, s obzirom na to da je od smrti majke prošlo manje od 40 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
srna

18.04.2024 15:19

kakvih 40 dana, zena se primila ko saucesce, Samir je za posrnulu institucija, mnogo fin decko, a ona boze ti sacuvaj bas je riba u sorcuu tim godinama i sa tom gradjom, noge ko dva balvana sa tetovazom, fuj, fuj, fuj,,,,