POLICIJA JE ČEKA NA INFORMATIVNOM RAZGOVORU: Ona napušta Elitu i ide pravo u STANICU!

Autor:

Zadruga

20.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žana Omnia otkrila je da će se odazvati svakom informativnom razgovoru policije.

POLICIJA JE ČEKA NA INFORMATIVNOM RAZGOVORU: Ona napušta Elitu i ide pravo u STANICU!

Foto: Wikimedia/Srđan Popović, Pxfuel, ST/D. KADIĆ

U toku ovonedeljne ankete, u kojoj su takmičari rijalitija ,,Elita" moralid a navedu ko je po njihovom mišljenju drzak. U jednom trenutku je ustala Žana Omnia, koja je ušla u raspravu sa Ivanom Marinkovićem

Žana je istakla da će se odazvati svakom informativnom razgovoru na koji bude pozvana, budući da je imala žestoke verbalne obračune sa Marinkovićem, tokom kog su iznosili niz uvreda i tvrdnje o privatnim životima. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia

 

- U ovoj igrici ja ću biti Ivici, a gospodin Marica, što se tiče kore od banane, i te kako ću mu, kao žena koja ima 40 godina, objasniti kako se reaguje na bezbednost dece, i da ti nijedna tužba ovoga sveta neće pomoći, a ja ću na svaki informativni razvogor otići. Tako da, dragi gledaoci, ja ovde nikome ne pretim, ja se javno izjašnjavam, već sam vam obećala, da nikome više po izlasku neće javno pretiti, ničijoj deci, pa tako ni svojoj. Treba da bude svestan da nije iteligentan, nego glup čovek! Sledeći put gledaj čiju decu vređaš i kome pretiš! Jelena ga podržava u svemu i svim lošim stavovima - rekla je Žana, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Žana Omnia Elita 7

 

- Ko vam je rekao dragi gledaoci da su drski ljudi iteligentni, to je glupost. Jelena Marinković je broj dva, jer je saučesnik u pretnji maloletnoj deci, krezavom muflonu, i ona će se igrati Ivice i Marice, ja obožavam da se sa takvim volim da se igram. Ja sam odrasla na Tašmajdanu, tek ćemo se igrati napolju. Pozdrav za vaše grupe, b*ljaše sa Tašmajdana, jer su verovatno slični vama! - odbrusila je Žana Omnia. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading