KARAMBOL U ELITI, OBEZBEĐENJE IZVELO POMAHNITALU MILJANU: Uletela u salon, pa se kao FURIJA spustila na Anitu!

Autor:

Zadruga

07.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je napravila haos i napala Anitu Stanojlović zbog ulaska u salon lepote.

KARAMBOL U ELITI, OBEZBEĐENJE IZVELO POMAHNITALU MILJANU: Uletela u salon, pa se kao FURIJA spustila na Anitu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nedeljno jutro u "Eliti" uvek je rezervisano za sređivanje i doterivanje, što stanari Bele kuće jedva čekaju. Salon lepote se otvorio, a odabrani su imali mogućnost da prvi uđu u isti. Prva u salon je ušla Anita Stanojlović, a nakon nje je Miljana Kulić ušla i počela da joj preti kako će joj pobacati stvari u jezero zbog toga što je ušla preko reda u salon.

Miljana je reagovala na Anitin ulazak preko reda na način koji je izazvao tenziju među stanarima. Kako Anita nije reagovala na Miljanine reči, Kulićeva je postajala sve žustrija, te je u jednom momentu moralo da dođe i obezbeđenje, ne bi li sprečilo ozbiljniji okršaj.

Kulićeva je vikala iz petnih žila, dok je Anita odbijala da joj ustupi svoje mesto. Podsetimo, Anita i Miljana su bile dobre prijateljice, a onda je Stanojlovićeva odlučila da preseče, iznevši brojne optužbe na Miljanin račun. 

 

- Da se obratim mojoj armiji da skine klip u 10 do četiri kada Miljana Kulić krade moju šminku i briše se o Anđelov bademantil - rekla je Anita.

- Što se šminke tiče, bila je kod kreveta Marka Đedovića, tražila sam kafu, nisam mogla da je nađem, sve sam živo pretresla, da bi Anita Stanojlović ustala iz kreveta i rekla da je to njena šminka. Rekla sam da me ne intresuje, već da me je Đedović poslao po kafu - rekla je Miljana.

- Nikada nismo upirali prstom ni u koga dok nismo bili sigurni. Što se tiče dotične i dotičnog da li su te uvredili, nikada nismo - rekao je Anđelo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
dušanka

07.04.2024 14:46

ANITA JE TOLIKO PRIMITIVNA, BEZOBRAZNA DA NE MOGU DA JE GLEDAM I SLUŠAM...NISAM NEKI FAN MILJANE KULIĆ, ALI OVA SMRDUŠA NEŠKOLOVANA, NEMORALNA PO PONAŠANJU, A KVARNA GOVORI O NEKOJ SVOJOJ PODRŠCI...PA NJENA PODRŠKA JE KAPLJICA U ODNOSU NA MILJANINU ARMIJU GLASAČA KOJE OVIM PUTEM MOLIM DA AKO VEĆ NE MOGU MILJANU DA DOVEDU DO POBEDE, NIJE PROBLEM, DA BAR OVU ZLOTVORKU IZBACE NA VREME JER JE SVE SAMO NE ELITTA

Milivoje

07.04.2024 17:09

@dušanka - @ Dusanka Miljana Kulic je psihoticni pacijent.Pogledajte Z6 kada njena majka govori Lazaru Colicu ovo,na drugi nacin,i upozorava ga da dok je god ona pod kamerama zatvorena,ne odgovara za bilo koje postupke.Ona je tamo jer je celnici pinka zale,a svi ukucani su njene zrtve.Ko se pobuni protiv njenih hirova i maltretiranja,ona postaje ovakva ili agresivna.Miljani Kulic je mesto u psihijatrijskoj bolnici da bude zakljucana.Da bi u zadruzi bila normalna situacija i bez nasilja.