MIONA U TOALETU SA GOLIM MUŠKARCEM, ŠA ĆE NAPRAVITI KARAMBOL: Procurio šok snimak, nadala se da je tamo Stanislav!

Autor:

Zadruga

03.04.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je boravila u toletu sa drugim muškarcem, Ša ni ne sluti šta mu je uradila iza leđa.

MIONA U TOALETU SA GOLIM MUŠKARCEM, ŠA ĆE NAPRAVITI KARAMBOL: Procurio šok snimak, nadala se da je tamo Stanislav!

Foto: RTV PINK printscreen

Miona i Ša

Iako je Nenad Aleksić Ša, neki bi rekli, bolesno ljubomoran, to nije sprečilo Mionu Jovanović da završi u toaletu sa svojim cimerom, Nemanjom Gačićem, koji se u tom momentu tuširao.

Ša joj je jasno stavio do znanja kako treba da se ponaša u odnosu sa drugim muškarcima, ali se čini da Jovanovićeva ne mari preterano za to, pa je odlučila da radi po svom.

Dok se ona umivala i skidala šminku, Gačić se tuširao i pripremao za spavanje, a mnogi su se pitali gde je u tom momentu bio Ša i kako nije primetio da mu je devojka sa drugim muškarcem u toaletu.

 

 

Inače, Miona trenutno boravi u izolaciji sa bivšim dečkom, Stanislavom Krofakom, koji je juče ozvaničio vezu sa Majom Marinković, pa sada svi spavaju u istoj prostoriji, što je poprilično neprijatno.

Iako nije želela da prizna, Miona je doživela šok, kada je nakon žurke ušetala u izolaciju i zatekla Stanislava u zagrljaju svoje rijaliti suparnice, inače nekadašnje prijateljice. Videćemo kako će Ša reagovati kada bude saznao da je Miona bila u kupatilu sa golim muškarcem, a sigurno će zbog ove scene napraviti haos, s obzirom da ga Jovanovićeva ponovo nije ispoštovala, uprkos njegovom naporu da je prevaspita.

Ša ne želi da prihvati činjenicu da mu Miona nije potpuno posvećena, pa za raskid ne želi ni da čuje, iako mu najbliži skreću pažnju na ponašanje, zbog kog je postao predmet sprdnje, kako u rijalitiju, tako i van istog.

Rijaliti se definitivno sada zakuvao, a gledaoci jedva čekaju da saznaju šta će se dogoditi u odnosu Stanislava i Maje, kao i vezi Mione i Ša, koja je sve turbulentnija, a Nenad gotovo svakodnevno planira bekstvo iz Elite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading