SKANDAL! Napadnuta Sandra Rešić, MISTERIOZNI MOMAK je napastvovao, pevačica u STRAHU za život!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić napadnuta u klubu!

SKANDAL! Napadnuta Sandra Rešić, MISTERIOZNI MOMAK je napastvovao, pevačica u STRAHU za život!

Foto: Dejan Milićević

Poznatu pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija ZadrugaSandru Rešić pokušao je da napastvuje fan na njenom nastupu. Naime, kako je otkrio izvor za domaće medije, koji se zatekao na licu mesta, fan je Sandru zamolio za zajedničku fotografiju, na šta je ona ljubazno pristala, a onda je pokušao da je dodiruje po zadnjici i da je vuče ka sebi.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sandra Rešić

 

- Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji - otkrio je izvor koji se zatekao na licu mesta za Pink.

Inače, Sandra Rešić bila je specijalna gošća folk zvezde Dragane Mirković na svim koncertima koje je u proteklom periodu održala širom regiona. Dragana i Sandra su se posebno zbližile na turneji "Do poslednjeg daha", a Mirkovićeva je bila i prijateljica sa Rešićkinim pokojnim ocem Ninom, sa kojim je i snimila duet. 

Foto: printscreen/RTVPink

Sandra Rešić

 

Iskreno, Dragana je neko ko je za mene učinio mnogo i ne bih sebi dozvolila da se uopšte mešam, niti dajem bilo kakav komentar. Ono što mogu da kažem, da se na njenim koncertima, ne da nista nije primetilo, nego je na sceni sijala i dala 300% sebe publici. Pričala sam sa njom o mnogim životnim stvarima i jedino sto mogu da kažem da je retko predivan čovek. Zna ona da joj ja zelim svu sreću ovog sveta - rekla je Sandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading