PRVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Otkrila ISTINU o njihovom odnosu - OVO je sve ŠOKIRALO!

Autor:

Zadruga

31.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Stanislava Krofaka se oglasila prvi put nakon njegovog ulaska u ,,Elitu".

PRVO OGLAŠAVANJE ĆERKE STANISLAVA KROFAKA: Otkrila ISTINU o njihovom odnosu - OVO je sve ŠOKIRALO!

Foto: TV Pink/printscreen

Takmičar rijalitija ,,Elita" Stanislav Krofak Pantera, poznati MMA borac i bivši dečko Mione Jovanović društvene mreže pred ulazak na imanje u Šimanovcima ostavio je svojoj ćerki Vanesa, što je ona i potvrdila na njegovoj platformi. 

Naime, Vanesa je na očevom Instagram profilu objavila poruku koja je stigla, u kojoj su pratioci pohvalili odnos sa Stanislavom, što je njoj mnogo značilo. 

- Samim tim što je tata poverio ćerki da vodi njegov profil sve nam govori kakav je odnos između njega i ćerke. Vanesa, prelepa devojko, želim ti svako dobro, kao i čitavoj porodici Stanislava - glasila je poruka koje je objavljena na Instagram storiju. 

Foto: Instagram.com

Stanislav Krofak Instagram

Podsetimo, Stanislav Krofak prevaren je od strane Mione Jovanović, koja je načinila preljubu sa Nenadom Aleksićem Ša u rijalitiju. Nakon što su ga mesecima dozivali, Stanislav je doneo odluku da se upusti u rijaliti avanturu, zbog čega su svi ostali šokirani kada su ga ugledali na vratima Bele kuće. 

Miona je od samog starta rijalitija bila veoma odbojna kada je reč o muško-ženskim ljubavnim odnosima, te tako, mnogi su okušali sreću u nadi da će je osvojiti, ali se ona nije dala. Kao takva, mnogi su govorili, neosvojiva tvrđava, ipak je "pala", kada je na osnovu jednog pitanja gledaoca, odlučila da prekine vezu sa Krofakom, javno ga ostaviviši i nedugo nakon toga, uplovivši u ljubavni odnos sa reperom, Nenadom Aleksićem Ša.

 

Takođe, ono što se pominjalo u "Eliti", jeste da se Miona osećala usamljeno i da je zbog toga što on po ceo dan radi, a ona sedi sama kod kuće, jer se kod njega u Zagreb doselila i samim tim, kako je navela, nije imala društvo, sumnjala u njegovu ljubav, a svoje sumnje potvrdila je neposredno pred ulazak u "Elitu", kada je našla poruke sa izvesnom devojkom, pre nego što se doselila u Hrvatsku kod Stanislava, piše Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading