STANISLAV POSEDUJE KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ MIONE JOVANOVIĆ? Ša nikada ne sme da sazna za OVE PODATKE iz telefona!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U telefonu Stanislava Krofaka kriju se ozbiljni dokazi o Mioni Jovanović.

STANISLAV POSEDUJE KOMPROMITUJUĆI SADRŽAJ MIONE JOVANOVIĆ? Ša nikada ne sme da sazna za OVE PODATKE iz telefona!

Foto: youtube.com/pink.rs

Pevačica Miona Jovanović u rijalitiju ,,Elita 7" prevarila je dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša i time došla u žižu interesovanja. Skandal još veći izbija kada je Stanislav rešio da im se pridruži u ,,Eliti" i tim povodom izazvao lavinu komentara. 

Na društvenim mrežama se povela polemika oko telefona Stanislava Krofaka, koji je, kako je i sama priznala Miona uzela tokom veze i otkrila šta se u njemu nalazi. Naime, Miona je tada otkrila da je Stanislav imao dopisivanja sa jednom devojkom, a kako je istakla, to se desilo neposredno pred početak nove sezone rijalitija. 

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša

 

- Zaboravio je telefon kod kuće, tada sam sve videla. Kasnije sam pokušavala od njega sve da izvučem, ali nije rekao baš sve - istakla je Miona.

- To je bilo dok Miona nije živela sa mnom. Bio je rođendan mog prijatelja, a ja sam tad bio sa devojkom tom to veče i odveo je u stan i to je to - rekao je Stanislav.

- Kakve veze ima što ja tad nisam živela sa njim? On je mene tad kao ženu gledao, čuli smo se svaki dan i na tri dana smo se viđali. On kod mene, ja u kod njega u Zagreb - rekla je Miona.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša

 

Na društvenim mrežama se povela polemika da Stanislav u telefonu ima necenzusirane fotografije Mione Jovanović, koje pevačica ne bi volela da ugledaju svetlost dana. Budući da su bili na relaciji Beograd - Zagreb, često su vezu morali da održavaju preko telefona, zbog čega postoji sumnja da su jedno drugom slali provokativne fotografije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading