SKANDALOZNA ISTINA O MIONI JOVANOVIĆ: Progonila BIVŠEG dečka, a onda otkrila sve o POMIRENJU i PORUKAMA!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović šokirala sve!

SKANDALOZNA ISTINA O MIONI JOVANOVIĆ: Progonila BIVŠEG dečka, a onda otkrila sve o POMIRENJU i PORUKAMA!

Foto: Shutterstock, ATA Images

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je: "Da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima", a moderator Debate, Marko Đedović, dao je reč Miona Jovanović progovorila o odnosu sa bivšim dečkom i uođenjem sa njegove strane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Smatram da treba ostati u dobrim odnosima ali zavisi kako se završilo, da je sve kako treba ne bi bio bivši partner, čisto da budemo u dobrim odnosima, inače ako se trenutni partner buni ne treba ostati. Zavisi kako je funkcionisao prethodni odnos i kažem da treba ostati u normalnom odnosu. Ostala sam sa nekima u dobrim odnosima ali kad sam odlučila da ne treba više da se čujemo presekla sam. Imala sam prvu i najdužu vezu i onda smo prekinuli naprasno, zatim smo ponovo ušli u vezu i opet raskinuli, onda nas je drugarica pomirila, ja njega ne mrzim i prevazišli smo jedno drugo totalno. Taj neki je hteo da se pomiri i ja sam rekla da nema šanse i da nema potrebe za tim, on se meni javljao više puta i počelo je to da me davi, pitao me je da li idem na more i tad sam ga sinovala, video je da imam preko instagrama nekog drugog i slao mi je poruku datum naše mesečnice, mkji su mi govorili da je dobar dečko i zašto nisam ostala sa njim - rekla je Miona.

- Nije mi bilo jasno zašto nekome čestitati rođendan, on je hteo tada da obnovi odnos, zašto onda mene opraviti ludakom kad sam rekao da ne treba čestitati bivšima rođendan jer je to nagoveštaj pomirenja - rekao je Ša.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

- Nakon poljupca su bile te poruke kao gde si i šta si, jer sam se ja sa Stanislavom brzo smuvala i išli smo na more - rekla je Miona.

- Moj razlog želje za komunikacijom je bio što nisam prihvatila to što se desilo, sa Sanjom sam se srela kad smo Anita i ja ozvaničile vezu i nije bilo nikakve komunikacije, pitala me je neke detalje o razgovoru sa Majom i samo je rekla kako je Anita lepa i da mi želi sreću onako ironično. Njoj se desila saobraćajna nesreća i ja sam bila tu za nju u tom trenutku ali ni tada nisam bila čista sa emocijama. Ja sa Anitom nemam potrebu da popričam, vratiću joj preko tebe Marko neke stavri i naravno ako joj treba nešto za život ja bih joj uvek pomogla - rekla je Matora.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
xx

26.03.2024 23:06

Miona je izuzetno glupa osoba sta i kako ona prica pa to je na granici sa otomidi nije ni cudo sto je sa Sha isti su, devojka nepovezana u svakom segmentu lupeta gluposti prica nebuloze ne pogodi poentu uzas koliko je glupa i jadna.