OVO JE PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ: Đedović je oduvao ISTINOM, u Beloj kući zavlado MUK kada su čuli OVO!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Đedović više ne štedi Mionu Jovanović!

OVO JE PRAVO LICE MIONE JOVANOVIĆ: Đedović je oduvao ISTINOM, u Beloj kući zavlado MUK kada su čuli OVO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović tokom današnjeg porodičnog sastanka naveo je Mionu Jovanović kao jednu od najmrzovoljnijih ljudi u rijalitiju ,,Elita". 

Đedović je za crnim stolom ustao, pored Mione naveo Nenada Macanovića Bebicu, ali i Milicu Veličković. Kada je došao na red do Mione, one je objasnio zbog čega je izbor spao na nju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović Elit a 7

 

- Ljubav je sama po sebi lepa, a sve što nije lepo, nije ljubav. Suludo bi bilo da Mionu ne navedem posle svega što sam rekao. Ona je jako mrzovoljna, kad se nasmeje jednom u nikad, kao da me obasja nešto, jer je ona hladna kao led. Na drugom mestu je Milica. Ona je sama po sebi mrzovoljna. Ti i kad si u vezi, tebi ništa ne odgovara. U svemu vidiš ružno. Bebica od momenta kad je ušao u vezu, kao u pakao da je ušao - istakao je Đedović.

Podsetimo, Đedović je vrlo blizak sa Mionom i Nenadom Aleksićem Ša, ali isto tako ne preza od toga da će vrlo otvoreno govoriti o njihovom odnosu kada je upitan. Nakon Đedovića na red je došla Snežana Jovičić:

- Mrzi vas da skinete naočare kad govorite, nikakve volje nemate. Gargamelu, tačnije Ivanu Marinkoviću se vidi da je mrzovoljan, kao i njegovoj ženi, Grdani Jeleni. Njih dvoje do podne mrze sami sebe, a od podne celi svet. Treća osoba je Darjan. Ja sam bila ta dok smo bili zajedno koja ga je terala da priča i da se kupa - kazala je Sneža.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading