STANISLAV PRIPREMIO OSVETU ZA ŠA: Otkriveno kako će Mionin bivši ZAGORČATI ŽIVOT reperu!

Autor:

Zadruga

30.03.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otkrila tajni plan Stanislava Krofaka!

STANISLAV PRIPREMIO OSVETU ZA ŠA: Otkriveno kako će Mionin bivši ZAGORČATI ŽIVOT reperu!

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivša zadrugarka Anja Todorović bila je večerašnja gošća u emisiji ,,Pitam za druga", a tom prilikom prokomentarisala je turbulentan odnos Mione Jovanović, Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka

Naime, Anja je na početku razgovora istakla da je njoj bilo normalno da u rijalitiju nema odnose pred kamerama, ali da se nije suzdržavala kao Miona, koja ne može u svakom trenutku da se poljubi sa Ša, o čemu su mnogi pričali da im je ta situacija čudna. 

Foto: youtube.com/printscreen/pitam za druga

Anja Todorović

 

Da li misliš da neko može da se suzdrži, kada mu je stalo, samo jer su okruženi kamerama?

- Ja nisam želela da ima odnose kada sam bila u rijalitiju, a bila sam u vezi, ali ipak kada je reč o tome da poljubim i zagrlim momka, nisam razmišljala da se suzdrim. Mislim da će Ša pući.

Miona je rekla, što je i činjenica da je Stanislav imućan, ulagao je u svoj biznis i stekao nešto. Zvog čega, ako je on imao inicijativu da joj pripomogne oko karijere ona nije to izabrala, te se odlučila da uđe u rijaliti?

Foto: TV Pink/printscreen

Miona Jovanović, Stanislav Krofak, Nenad Aleksić Ša

 

- Ona se preračunala, matematika joj je loša, a sada se kaje. Tada joj je karijera bila u glavI. Ona je tada mislila da će sve teći po planu, ali se to ipak nije desilo.

Da li mislišm da Stanislav gaji emocije prema Mioni? Kakve su šanse da se pomire?

- Možda o bude želeo da se osveti kako bi Ša patio, ali da ima neke emocije prema Mioni. Maja najbolje izgleda od svih devojaka u rijalitiju, ona mu je zapala za oko. Ne mislim da ima nameru da se pomiri sa Mionom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading