ANELI I JANJUŠ BUDILI CIMERE! Bili intimni usred noći, jedna osoba im se obratila pred svima! TRESLI SE ZIDOVI OD VIKE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.03.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici Elite se prepustili strastima!

ANELI I JANJUŠ BUDILI CIMERE! Bili intimni usred noći, jedna osoba im se obratila pred svima! TRESLI SE ZIDOVI OD VIKE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić ponovo su u dobrim odnosima posle jezivih svađa u rijalitiju, a tokom vrele akcije usred noći obratila im se cimerka Sneža Kušadasi, kojoj je zasmetala buka. 

- Ajde idite u dvorište pa tamo orgijajte! Ne može ovde pošten narod da spava od vas - dobacila je Sneža, pa su se ostali učesnici rijalitija smejali. 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Janjuš

 

Aneli i Janjuš se nisu obazirali na ove reči, nego su nastavili akciju, a potom i otišli na spavanje posle kraćeg razgovora.

Inače, veza između Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić privlači pažnju javnosti iz dana u dan. Njihov odnos je obeležen čestim raskidima i pomirenjima, ali par kao da odoleva svim izazovima unutar Bela kuće. Međutim, interesovanje publike je posebno izazvano ponašanjem prema psu Vesni, zbog čega su izloženi oštrim kritikama.

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli i Janjuš

 

Aneli je došla pod udar zbog snimaka na kojima se vidi kako nepravedno tretira psa, dok je Marko javno reagovao preteći svima koji kritikuju njihov odnos prema životinji. Ovo je dovelo do toga da svaki njihov potez bude pažljivo praćen i kritikovan, a Aneli je posebno bila meta zbog nehigijene.

Poslednji snimak na društvenim mrežama prikazuje Janjuša, koji se valja u prljavštini u krevetu, dok oboje pokušavaju da odspavaju u posteljini, koja nije bila čista, što su odmah primetili korisnici društvenih mreža, te su svašta pisali za Ahmićku. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Cilka

30.03.2024 10:44

Aneli je vec par puta sela na Vesnu Janjus se ispred prodavnice drao na psica i terao je a vrhunac je sto on danima sedi u Vesninom kreveticu Je l to video neko nekad negde

Melanija

30.03.2024 11:17

Opet ih je "Pomirila" Majakita. Rehab i Izolaciju deli jedan zid pa su i Aneli i Janjuš namerno glasni.