PINK IZDAO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Takmičari ni ne slute kakav HAOS se sprema!

Autor:

Zadruga

26.03.2024

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari nemaju predstavu kakvo iznenađenje se sprema!

PINK IZDAO ZVANIČNO OBAVEŠTENJE: Takmičari ni ne slute kakav HAOS se sprema!

Foto: Ilustracija

Večeras se na velelepnom imanju u Šimanovcima održava još jedna u nizu nezaboravnih žurki koja će učesnicima rijalitija "Elita" pružiti nezaboravan provod. Osim uzbudljivih dešavanja u samom rijalitiju, večerašnja žurka će biti posebno uzbudljiva jer će se na imanje pridružiti popularni folker Ljubomir Ljuba Perućica. On će svojim hitovima uveseljavati prisutne do ranih jutarnjih časova, pružajući im nezaboravno iskustvo.

Ljubomir Ljuba Perućica je poznat po energičnim nastupima i hitovima koji osvajaju publiku širom regiona. Njegov dolazak na velelepno imanje u Šimanovcima sigurno će podići uzbuđenje među ukućanima, a njegovi hitovi će doprineti sjajnoj atmosferi i nezaboravnom provodu.

Republika

Foto: Republika.rs

Ljuba Perućica

Pored Ljube, za sjajnu atmosferu večerašnje žurke biće zadužen i DJ Neba, čime će se osigurati raznolika muzička ponuda koja će zadovoljiti ukuse svih prisutnih.

Inače, poslednjih nekoliko žurki koje su bile organizovane u "Eliti" obeležile su drame Nenada Aleksića Ša, koji je svoju devojku Mionu Jovanović pratio u stopu, kako se ne bi dogodilo da pogleda u svom bivšeg momka, Stanislava Krofka, a da njemu to promakne. Većina publike ne može da veruje šta sebi reper dozvoljava u petoj deceniji, pa su društvene mreže preplavljene negativnim komentarima, zbog čega svi dodatno navijaju za suočavanje Pantere i Mione ili njihov odlazak u izolaciju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading